The Marmaralar'dan, Cumhuriyet Bayramı’na özel paketler...

The Marmara Antalya, Bodrum ve Pera, konuklarına Cumhuriyet Bayramı’na özel paketler hazırladı. The Marmara Pera’da 3 gün konaklayanlara 4. gün hediye ediliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
The Marmaralar'dan, Cumhuriyet Bayramı’na özel paketler...

The Marmara Antalya’nın bayram paketi ise sınırsız eğlenceye davet ediyor; 30 Ekim Cumartesi gecesi Jolly Joker’da limitsiz yerli içki ikramıyla tatilin tadını varacaksınız. The Marmara Bodrum’da hoş geldiniz kokteyli ile karşılanan misafirlere 29 Ekim Cuma akşamı canlı müzik eşliğinde akşam yemeği ikram ediliyor.

 

The Marmara Pera’da Dördüncü Gün Hediye...

 

Beyoğlu’nun tarihi dokusunu yansıtan Pera’da, geçmişle bugünü harmanlandığı konseptiyle hizmet veren The Marmara Pera, 28-31 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak Cumhuriyet Bayramı paketi kapsamında 3 gün kalana 4. gün akşam yemeği ve konaklama hediye ediyor. Cumhuriyet kokteyli ile karşılanan misafirleri odalarında şarap ve çikolata ikramı bekliyor.

 
 
Bayram sevincini coşkuyla yaşayan çocuklar da bu pakette unutulmadı; odada onlar için Türk bayrağı var. Otelin uygunluğu doğrultusunda üst kategorideki odaya geçebilir, erken giriş ve  geç çıkış yapabilirsiniz. Kişi başı günlük fiyatı 67 Euro olan Cumhuriyet Bayramı paketinden yararlananlara Kurban Bayramı paketinde yüzde 15 indirim uygulanacak. 

 

The Marmara Antalya’da Sınırsız Eğlence...

 
 
Dünyanın ilk ve tek dönen oteli The Marmara Antalya’nın Cumhuriyet Bayramı paketi misafirlerine eğlenceli hediyeler sunuyor. 30 Ekim Cumartesi gecesi Jolly Joker’da limitsiz yerli içki ikramıyla tatilin tadına varacaksınız. Konaklama boyunca kullanabileceğiniz bir defalık, 30 dakika klasik mesaj hediyesini de almayı unutmayın. Otelin müsaitliği doğrultusunda sürpriz ikramlar eşliğinde deniz manzaralı odaya geçiş yapabilirsiniz.
 
Kahvaltı ve akşam yemeği, Tuti Restoran’da açık büfede sunuluyor. Tatili uzatmak isteyenler otelin müsait olması durumunda saat 10.00’da giriş, 16.00’da çıkış yapabilir. Yarım pansiyon konaklamalı bu pakette 0-12 yaş arası bir çocuk ücretsiz konaklayabiliyor. 28-31 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak, konaklama boyunca kablosuz internet hizmeti de içeren bu pakette gecelik kişi başı fiyat 200 TL.

 

** 13 yaşından küçük çocuklar için masaj ve Jolly Joker’da geceye katılım dahil değildir.

 

The Marmara Bodrum’da Canlı Müzik Eşliğinde Akşam Yemeği...

 
 

The Marmara Bodrum’da 28-31 Ekim tarihleri arasında 3 gece 4 gün, de luxe odalarda kahvaltı dahil konaklamalar 279 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Hoş geldiniz kokteyli ile karşılanan misafirlere 29 Ekim Cuma akşamı canlı müzik eşliğinde akşam yemeği ikram ediliyor. Bodrum’un büyülü manzarasına hakim olan The Marmara Bodrum, bu paket kapsamında konukları için birçok fırsat sunuyor;  odaya özel kırmızı şarap ve meyve sepeti ikramı, spa kullanımlarında yüzde 15 indirim,  müsaitlik durumunda bir üst kategori odaya geçiş, erken giriş ve geç çıkış imkanı, ücretsiz kablosuz internet ve gym kullanımı yer alıyor.

0–6 yaş arası çocuklar ücretsiz konaklarken, 7–12 yaş arası çocuklara yüzde 50 indirim ve 65 yaş üzeri misafirlere yüzde 10 indirim imkânı sunuluyor.

 

**  13 yaş altı çocuklar masaj kapsamı dışındadır.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.