The Marmara Taksim Cafe Tezgah’tan, Babalar Günü’ne özel sürprizler...

Özel günlerin de vazgeçilmezi olan The Marmara Taksim Babalar Gününe özel hazırladığı sürprizlerle babalar ve çocukların uğrak noktası olmaya hazırlanıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
The Marmara Taksim Cafe Tezgah’tan, Babalar Günü’ne özel sürprizler...

Babasına özel bir Babalar Günü yaşatmak isteyenlerin günü, The Marmara Taksim Cafe Tezgah’ın hazırladığı birbirinden lezzetli pastalar ve çikolatalarla tatlanacak.

 

The Marmara Taksim Cafe Tezgah’ın Babalar Gününe özel olarak hazırladığı pasta seçenekleri arasında fötr şapka gibi keyifli alternatifler bulunuyor. Babasının en sevdiği pastayı sipariş etmek isteyenler, pastanın şekline, büyüklüğüne, içeriğine ve üzerindeki yazısına karar vererek babalarına farklı bir sürpriz hazırlıyorlar.

 

The Marmara’nın tadı damaklarda iz bırakan çikolata çeşitleri ise yine Babalar Gününe özel alternatiflerden. Babalar Günü için özel kutuda hazırlanmış Malibulu Truffe, Puro Şeklinde Pralıne çikolata, özel hediyelik  kutuda Black Label viski ve çikolata çeşitleri, şişe şeklinde viskili çikolata Babalar Gününün göze çarpan hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Babanıza özel bir Babalar Günü hediyesi için The Marmara Taksim’e uğramanız yeterli.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.