The Marmara, dünyanın en iyi 12 Tenoru'nu getiriyor

Avrupa’nın en ünlü, yakışıklı ve olağanüstü seslere sahip 12 tenorunu bir araya getiren “The 12 Tenors” rocktan operaya, poptan klasik Broadway’e kadar uzanan şovlarıyla büyülüyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
The Marmara, dünyanın en iyi 12 Tenoru'nu getiriyor
The 12 Tenors’un sanatçılarına ev sahipliği yapan The Marmara Şişli, hazırladığı özel konaklama paketi ile misafirlerine gösterinin biletini hediye ediyor.  The Marmara Şişli, sanata ev sahipliği yapıyor. Amerika ve Avrupa’da fırtına gibi eserek geniş bir hayran kitlesine sahip olan, 02-05 tarihleri arasında müzikseverlere sıra dışı bir müzik şöleni sunmak için Türkiye’de olacak “The 12 Tenors”un sanatçıları, The Marmara Şişli’de konaklamayı tercih etti.

Güzel fizikler ve muhteşem sesleri bir arada sunan, şarkıcıları binlerce aday arasından seçilen, her biri West End ve Broadway müzikallerinde başrol oynamış sanatçıları bir araya getiren  “The 12 Tenors”, şovuyla nefesleri kesiyor. Beatles ve Barry Manilow şarkılarının yanı sıra repertuarlarında yer alan hem klasik hem de modern birçok değerli parça arasından sizlerin en sevilen tüm favori parçalarınız 12 Tenor tarafından seslendiriliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.