The Marmara'da, "Mobil Rezervasyon" Sistemi...

Servisi ve ödüllü şeflerin hazırladığı lezzetleriyle her biri bulundukları lokasyonda buluşma adresi olan The Marmara Hotels & Residences, konuklarına “mobil rezervasyon” hizmeti sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
The Marmara'da, "Mobil Rezervasyon" Sistemi...

Otel rezervasyonunda zaman ve mekan sınırlamasını ortadan kaldıran The Marmara otellerindeki yeni uygulamaya konukları artık mobil ortamdan ulaşabiliyor.

The Marmara Hotels & Residences misafirleri Iphone, Ipad, Galaxy, BlackBerry ve web uyumlu cep telefonlarından http://mobileportal.ihotelier.com/marmara/ adresi ile hizmete sunulan ara yüzü ziyaret ederek kolayca rezervasyon yaptırabiliyorlar. 

 
Tatil Videonu Gönder Yayınlansın...
 
Mobil iletişim çağında, misafirlerine birçok kolaylık sunan The Marmara Hotels & Residences, Facebook ve Twitter hesapları üzerinden de keyifli kampanyalar ve uygulamalarla takip edilebiliyor. Kampanya ve duyurularına Facebook ve Twitter hesapları üzerinden ulaşılabilen The Marmara otelleri, misafirlerinin tatil boyunca yaşadıkları tecrübelerini, ilginç hikayelerini, çektikleri video ve resimlerini de paylaşma olanağı sunuyor. The Marmara kalitesinde tatil bundan böyle çok daha erişilebilir.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.