Tez Tour'dan, sezona muhteşem veda...

Başarılı geçen bir sezonun ardından Tez Tour yönetim kurulu üyeleri ve çalışanları Delphin Diva Otel’de düzenlenen özel gecede bir araya geldi. Geceye, Tez Tour yönetim kurulu üyeleri Levent Aydın, Alexander Burtin ve Alexander Sinigibskiy de katıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Tez Tour'dan, sezona muhteşem veda...

Volkan ALTINTAŞ

06 Kasım Cumartesi gecesi  düzenlenen  organizasyona Tez Tour personelinin yanı sıra yerel yönetim temsilcileri de katıldı. Gecede, başarılı Tez Tour personeline ödülleri dağıtıldı.

16 yıl içerisinde hep ilkleri başaran bir şirket olduk...

 

Tez Tour’un yönetim kurulu Başkanı Levent Aydın, yaptığı konuşmada 16 yıllık süreç içerisinde hep ilklere imza atan bir şirket olduklarını belirtirken turizm sektörüne disiplin ve teknoloji getirip klasik turizm anlayışını değiştirdiklerini ifade etti. Turistin sadece Batı Avrupa'dan gelmediğini belirten Aydın, Antalya ve Türkiye'ye BDT ülkelerinin turizm potansiyelini gösterdiklerini dile getirdi.

Yarattığı markalar ve turizme getirdiği yeniliklerle örnek bir şirket olan Tez Tour'un lideri olmaktan gurur duyduğunu sözlerine ekleyen Aydın, bu kadronun gelecekte daha da başarılı olacağına inandığını, birlik ve beraberliğini neler başarabileceğini herkese gösterdiklerini ifade etti.

2011 yılına her zamankinden daha  güçlü giriyoruz...

 

Levent Aydın’ın ardından sözü devralan Alexander Sinigibskiy ise konuşmasında kurum ve personel arasındaki bağlılığın gücünü vurgularken; global kriz döneminde yaşanan sıkıntılara rağmen bu güç ve güven ile belirlenen hedeflere ulaştıklarına dikkat çekti. Her krizden daha da güçlenerek çıktıklarını belirten Sinigibskiy, 2011 sezonuna her zamankinden daha güçlü girdiklerini ifade etti.

 

Şirkette 10. yılını dolduran  ve 2010 yılında başarılı performanslarıyla dikkat çeken personelin ödüllendirilmesinin ardından hep beraber Tez Tour pastasını kesen  Yönetim Kurulu Üyeleri birlik ve beraberliklerini bir kez daha ifade ettiler.

 

Eğlence  programı ile devam eden gecede sezonun yorgunluğunu üzerinden atan Tez Tour ailesi, yeni sezon için moral depoladı.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.