Teknosa, teknoloji tutkunlarını tatile gönderiyor...

Teknosa, Teknosa Kart sahiplerine, 4 gece 5 gün sürecek unutulmaz bir tatil fırsatı sunuyor. Kazanmak için Teknosa'dan minimum 10 TL’lik alışveriş yapmak ve verilen fiş ya da fatura ile çekilişe katılmak yeterli.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Teknosa, teknoloji tutkunlarını tatile gönderiyor...

Teknosa’dan teknoloji tutkunlarını

tatile gönderen kampanya

Teknosa 'dan 1 Mayıs – 30 Haziran tarihleri arasında Teknosa Kart'ınızla alışveriş yapın, İtalya veya Paris’te rüya gibi bir tatil kazanın! Teknosa Kart sahiplerine özel bu kampanya sonunda çekilişle Milano tatili kazanacak çift, 5 yıldızlı tatilin yanı sıra Ferrari galerisine giriş bileti, Ferrari ile test sürüşü, Maranello’da bir İtalyan restoranında öğlen yemeği ve Milan San Siro Stadyumu gezisi ile İtalya'yı fethedecek. 

Paris tatili kazanacak çift ise 1 gün boyunca Disneyland'da eğlenceye doyacak... 

 

Teknosa Kart fırsatları elbette bunlarla sınırlı değil. Kampanyalardan herkesten önce haberdar olabilir, doğum gününüze özel fırsatlardan, farklı markaların dönemsel kampanyalarından faydalanabilirsiniz. Üstelik kartınızı yanınızda taşımadan sadece kayıtlı cep telefonu numaranızı kasada alışverişler sırasında söylemeniz yeterli.

 

Kampanyaya Nasıl Katılacaksınız?

 

Teknosa mağazalarından, alışveriş sitesinden ve çağrı merkezinden 10 TL ve üzeri alışverişlerde katılım hakkı kazanabilirsiniz. Çekilişe katılmak için alışverişlerinizi Teknosa Kart'la yapmanız yeterli. Kartınız yoksa başvuru formunu doldurarak hemen bir Teknosa Kart sahibi olabilirsiniz. 30 Haziran tarihine kadar yapılan alışverişlerde fatura altında yer alan kampanya kodunu ad-soyad, adres bilgilerinizle birlikte 2944’e gönderin, siz de şansınızı deneyin! Detaylı bilgiye www.teknosa.com/teknosakart adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.