Tayland Turizm Otoritesi'nden Bodrum’da tanıtım etkinliği

Tayland Turizm Otoritesi tarafından Muğla-Bodrum’da, Bodrum’da Yaza Veda, Tayland’da Yaza Merhaba etkinliği düzenlendi.

05/10/2024 14:53
Tayland Turizm Otoritesi'nden Bodrum’da tanıtım etkinliği

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde düzenlenen etklinşlğe, Bodrum’un önde gelen iş insanları, cemiyet ve sanat dünyasının tanınmış isimlerinin yanı sıra Zülfü Livaneli ve Gülsin Onay, onur konuğu olarak katıldı.

Gecenin açılışı, Tayland’dan gelen dansçıların geleneksel müzikler eşliğinde sunduğu dans performanslarıyla yapıldı. Konuklar, Tayland’ın kültürel mirasını ve sanatsal birikimini yakından deneyimleme fırsatı buldu. Ünlü piyanist Gülsin Onay’ın piyano dinletisi sergiledi.

Etkinlik boyunca, Pera Thai Bodrum’un şefinin önderliğinde hazırlanan Tayland mutfağının lezzetleri misafirlere sunuldu. Gecede, Şenay Lambaoğlu ve Neşet Ruacan Quartet’in canlı müzik performanslarıyla sahne aldı.

Tayland Turizm Otoritesi Türkiye Temsilcisi Fatma Güner Üstüner Pala, etkinlik hakkında şunları söyledi:

“Bu gece ile Tayland’ın sadece bir tatil destinasyonu olmadığını, aynı zamanda sanatı, kültürü ve mutfağıyla zengin bir dünya sunduğunu bir kez daha gözler önüne serdik. Tayland’ı Türkiye’de en iyi şekilde tanıtmaya devam edecek ve kültürel bağlarımızı daha da güçlendireceğiz.” Üstüner Pala, bu tür etkinliklerin ilerleyen dönemlerde de süreceğinin söyledi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.