Tax Free alışveriş imkânları, Türkiye Yellow Pages ile genişliyor...

www.yellow.com.tr Tax Free Alışveriş fırsatını kaçırmak istemeyen tüketiciler ile Türkiye’deki firmaları birbirine bağlıyor. Tax Free sistemiyle çalışan yaklaşık 6.000 firmanın güncel bilgilerini listeleyen Türkiye Yellow Pages, cazip fiyatlı alışverişe yepyeni bir pencere açıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Tax Free alışveriş imkânları, Türkiye Yellow Pages ile genişliyor...

Önemli bir tasarruf sağlama olanağı sunan “Tax Free” (vergiden muaf) alışveriş, hem turistlere hem de yabancılara Türkiye’de daha ucuza alışveriş yapma fırsatı tanıyor. Bu noktada Türkiye Yellow Pages da, bu işlemi daha kolay hale getiriyor. Bilgi satın almanın en güvenilir online ve mobil platformu olan yellow.com.tr, 500.000’i aşkın firmanın yer aldığı veritabanına “Tax Free Alışveriş” kategorisi altında 6.000 adet firmayı da ekleyerek, Türkiye’deki bu fırsattan yararlanabilecek alıcı ve satıcıları çok daha kolay bir şekilde buluşturmaya yardımcı oluyor.

Türkiye’de “Tax Free” alışveriş, Türkiye ekonomisi açısından oldukça önemli bir gelir kaynağı olmasını yanı sıra hem yabancı ziyaretçiler hem de çifte vatandaşlığa sahip tüketicilerden oldukça büyük ilgi görüyor.

“Tax Free” alışveriş imkanı sunan binlerce firmanın listelendiği yellow.com.tr’de ayrıca Türkiye çapında “Tax Free İade Noktası” olarak hizmet veren 30 firmaya ait bilgiler de sunuluyor, böylece “Tax Free” alışveriş yapan tüketicilerin iadelerini almaları çok daha kolaylaştırılmış oluyor. 

“Tax Free” alışveriş yapan tüketiciler, Türkiye’de aradıkları firmaları, 500’ü aşkın kategoriyi barındıran yellow.com.tr’de rahatlıkla bulabiliyorlar.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.