tatilsepeti.com'dan, Armani Hotel’de Dubai tatili...

tatilsepeti.com, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tatilini hafta sonuyla birleştirmeyi planlayanlara farklı bir alternatif sunuyor. İtalyan Modacı Giorgio Armani’nin Dünya’nın en yüksek binası Burj Halife’de açılan ilk oteli Armani Hotel’de kalabalıktan uzak, lüks, konforlu ve huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
tatilsepeti.com'dan, Armani Hotel’de Dubai tatili...

Türkiye’nin en büyük tatil portalı .  Bu yıl 19 Mayıs’ın Çarşamba gününe denk gelmesi nedeniyle tatilini uzatmak isteyenler yaza keyifli bir kaçamakla başlayabilecekler.

 

Lüks ve konfor bir arada

Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından kaçmak isteyen çiftler, tatilsepeti.com’un bu hoş fırsatıyla unutulmaz bir tatil yaşayacaklar. 19 - 23 Mayıs tarihleri arasındaki, Dubai’nin muhteşem doğası ile taçlanan Armani Hotel tatili; 4 gece oda-kahvaltı konaklama, Maserati veya Range Rover ile transferler, Emirates ile ekonomi sınıf uçuş ve alan vergileri dahil kişi başı 1.824 Euro.

 

“Hepimiz Tatil İçin Çalışıyoruz” sloganıyla hizmet veren tatilsepeti.com’un profesyonel tatil danışmanlarını 444 44 20 numaralı telefondan arayarak ya da www.tatilsepeti.com internet adresini tıklayarak binlerce seçenek arasından size uygun olanı seçin, tatile çıkmanın ayrıcalığını yaşayın. Bu arada tatilsepeti.com’u sık sık ziyaret ederek son dakika fırsatlarını ve promosyonları da kaçırmayın.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.