tatilsepeti.com’dan, 19 Mayıs tatil kaçamakları...

Türkiye’nin en büyük tatil portalı tatilsepeti.com, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tatilini hafta sonuyla birleştirmeyi planlayanlara farklı alternatifler sunuyor. Bu yıl 19 Mayıs’ın Çarşamba gününe denk gelmesi nedeniyle tatilini uzatmak isteyenler yaza keyifli bir kaçamakla başlayabilecekler.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
tatilsepeti.com’dan, 19 Mayıs tatil kaçamakları...

19 Mayıs tatilini en iyi şekilde değerlendirmek ve dilediğiniz gibi bir tatil planlamak için tatilsepeti.com’daki yurtiçi ya da yurtdışı otellerine ve turlarına göz atabilirsiniz.

 

Akdeniz ateşi

Tatilsepeti.com, yaza kısa bir tatil ile merhaba demek isteyenlere Bodrum, Antalya ve Kıbrıs’ı öneriyor.  Bu günlerde yaz sezonundan çok daha sakin günler yaşanan Akdeniz’i seçerek,  kalabalıktan uzak ve huzurlu bir tatilin keyfini yaşayabilirsiniz. 

 

Avrupa’da eğlence ve keşif turları

Tatilsepeti.com, 19 Mayıs’ta 399€’dan başlayan fiyatlarla sizi hayalinizdeki yurtdışı turuna davet ediyor. Romantizm dendiğinde ilk akla gelen Paris, eğlencenin başkenti Amsterdam, yağmurun şehri Londra’da keyifli beş gün geçirebilirsiniz.                         Turdan bağımsız, dilediğiniz gibi şehirde gezmek ya da gidiş-dönüş tarihlerinizi kendiniz  belirlemek istiyorsanız 99.000 otel alternatifi de sizleri bekliyor.

 

“Hepimiz Tatil İçin Çalışıyoruz” sloganıyla hizmet veren tatilsepeti.com’un profesyonel tatil danışmanlarını 444 44 20 numaralı telefondan arayarak ya da www.tatilsepeti.com internet adresini tıklayarak binlerce seçenek arasından size uygun olanı seçin, tatile çıkmanın ayrıcalığını yaşayın.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.