TatilBudur’dan sonbahar rotaları

Yurt içinde ve yurt dışında birbirinden özel destinasyonlarda hayallerdeki tatillere aracılık eden TatilBudur; sonbahar rotalarını belirledi.

30/09/2024 14:52
TatilBudur’dan sonbahar rotaları

Sıcacık havası ve tarihi dokusu ile yavru vatan Kıbrıs ve vizesiz turlarla yurt dışı rotaları, tercihlerde ilk sırada yer alıyor. Yılın son sıcaklarını değerlendirmek isteyen tatilseverlere TatilBudur uçak, transfer ve konaklamanın olduğu “kazandıran paket”in yanı sıra vade farksız 6 taksit, iptal ve iade güvencesini sunuyor.

Kıbrıs’ta tatil bitmiyor

Akdeniz’in tarihine tanıklık eden, bütün kültürlerden etkilenen kültür karması mutfağı ve gurme lezzetleri ile ön planda olan Kıbrıs; denizinin mavisi ve güneşinin en sıcak sarısıyla adından söz ettiriyor. Hem konaklamada hem de tarihi kültürel çeşitliliği ile özellikle yılın bu döneminde ziyaretçilerin öncelikli tercihi olan Kıbrıs’ta; Gazimağusa, Girne, Güzelyurt, Yeni İskele ve Lefke ilk akla gelen yerler arasında bulunuyor. TatilBudur’un sunduğu ‘’kazandıran paket’’ ile uçak + transfer + konaklama bir arada unutulmaz bir tatil fırsatı sizi bekliyor.

TatilBudur’dan vizesiz tatil rotaları

TatilBudur, vizesiz yurt dışı turları ile dünyanın en güzel noktalarına düzenlenen gezi rotalarını kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Masmavi denizi ve muhteşem doğasıyla Maldivler, doğal hazineleri ve tarihi yapılarıyla Balkanlar, otantik kültürleri merak eden ve yakından deneyimlemek isteyenler için Tayland birbirinden özel avantajlarla TatilBudur’da seyahat tutkunlarını bekliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.