TatilBudur’da yaz fırsatlar devam ediyor

Turizm sektörünün öncü oyuncularından TatilBudur, Temmuz ayında da seyahat tutkunlarına Türkiye'nin farklı noktalarından avantajlı tatil rotaları önermeye devam ediyor.

02/07/2024 12:22
TatilBudur’da yaz fırsatlar devam ediyor

Erken rezervasyon avantajlarından yararlanamayan misafirler için Yaz Fırsatları Kampanyası'nı başlatan TatilBudur, World’e özel vade farksız 9 taksit, yüzde 50’ye varan indirimler ve iptal iade güvencesi sunuyor.

TatilBudur, bu yaz güneşin ve denizin keyfini çıkarmak isteyenlere birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri ile yazın keyfini doyasıya çıkarma imkanı sağlıyor.

Tatilin tadı Ege ve Akdeniz’de çıkıyor

Tatil sezonunun en çok tercih edilen popüler beldelerinin yer aldığı  Ege ve Akdeniz kıyıları, havaların ısınması ile yoğun olarak tatilcilerin öncelikli adresi oluyor. Bayram dönemi ile başlayan tatil fırsatlarını bu bölgelerde değerlendiren tatilseverler, Bodrum, Çeşme, Antalya, Fetiye ve Marmaris'te bulunan tesislere ilgi göstermeye devam ediyor. Tercihini tam pansiyon konaklamalardan yana kullanan tatilciler, aynı zamanda kısa süreli ve kapıda vize avantajlı Yunan Adaları alternatifini de değerlendiriyor.

TatilBudur dinlenmek, keyifli vakit geçirmek ya da yeni yerler keşfetmek isteyenler  için yazın en hareketli dönemlerinde geçerli Yaz Fırsatları kampanyası ile World’e özel vade farksız 9 taksit, yüzde 50’ye varan indirim, iptal iade güvencesi ve avantajlı ödeme seçenekleri ile unutulmaz bir yaz tatili planlamak isteyenleri bekliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.