TAT Golf Belek, geleceğin golf yıldızlarını yetiştiriyor...

Türkiye'nin uluslararası şampiyona sahasına sahip golf kulüplerinden "TAT Golf Belek" International Golf Club, Belek ve çevresi okullardan seçilen golf sporuna yetenekli öğrencilere, "2016'nın Golf Yıldızları" projesi kapsamında uzun süreli eğitim vermeye başladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TAT Golf Belek, geleceğin golf yıldızlarını yetiştiriyor...

Golf sporunda önemli bir özellik olan 27 delikli sahasıyla, ülkemizin uluslararası şampiyona standartlarına sahip golf kulüplerinden “TAT Golf Belek” International Golf Club; faaliyet alanıyla ilgili sosyal fayda içeren projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

 

TAT Golf Belek, geçtiğimiz Nisan ayında startını verdiği “2016’nın Golf Yıldızları” projesini genişletme kararı aldı. Belek ve çevresi okullardan, dikkatli bir çalışma sonucu seçilen, golf sporuna yetenekli 50’ye yakın öğrenciyle başlatılan 5 yıllık uzun süreli eğitim projesine yeni öğrenciler eklenecek… 

 

Golf sporu ve 2016 Rio de Janerio Olimpiyatları...

 

Öğrenci seçiminde öncelikle “yetenek” kriterini dikkate aldıklarını fakat “maddi yetersizlik” ve “kimsesizlikten” dolayı yeteneklerini gösterme fırsatı yakalayamayacak çocukları özellikle bulmak istediklerini belirten “TAT Group” CEO’su ve “TAT Golf Belek International Golf Club” Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Tatlıcı konuyla ilgili şunları söyledi: “Hem kişisel olarak bende hem de kurumsal olarak TAT Group’ta, sosyal sorumluluk bilincinin yerleşmesini sağlayan, holdingimizin kurucusu babam merhum Mehmet Salih Tatlıcıdır… Bizim için bu tarz projeler bir anlamda vasiyettir.

 
Projemizin somut amaçları ise; gücümüz oranında golf sporuna yeni yıldızlar yetiştirmek, yine gücümüz oranında golf milli takımına alt yapı desteği vermek ve golf sporuna ilginin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak şeklinde özetlenebilir. Projemizin adı, ‘2016’nın Golf Yıldızları’… Bu isim, 2016 Rio de Janeiro Olimpiyatları’na golf sporunun dâhil edilmesine dikkat çekmeyi amaçlıyor. Umarım yetiştirdiğimiz çocuklarımızdan bazıları bu olimpiyatlara katılma şansı bulabilir. Zor mu? Elbette zor ama hayal kurmadan başarıyı yakalamak da zor."

 

 

"TAT Golf Yaz Okulları"...

 

TAT Golf Belek’in golf eğitimleri sadece bu projeyle sınırlı değil. Kulübün eğitim faaliyetleri kapsamında “TAT Golf Yaz Okulları” uygulaması da var… 2016’nın Golf Yıldızları projesinden farklı olarak, yeni kuşaklara golf sporunu sevdirmeyi amaçlayan daha genel bir hedefi olan bu kurslara son derece cüzi bir katılım ücreti var… Kulüpten yapılan açıklamada, hem 2016’nın Golf Yıldızları projesinin hem de Yaz Okulları uygulamalarının başarısı için, öğrencilerin okuduğu okullar ve veliler ile girilecek koordinasyonun son derece önemli olduğu vurgulanıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.