Taşkınlık yaptı, otel çalışanlarıyla tartıştı, hayatını kaybetti

Kuşadası’nda bir turist, otel çalışanlarıyla yaşadığı tartışmanın ardından kelepçelenerek müdahale edilirken hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

03/09/2024 13:31
Taşkınlık yaptı, otel çalışanlarıyla tartıştı, hayatını kaybetti

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, bir turistin oteldeki taşkınlık ve tartışma sonrası hayatını kaybetmesi üzerine geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Olay, dün gece saat 22.00 sıralarında Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Ömer Tatil Köyü otelinde meydana geldi.

Bulgaristan’dan tatil amacıyla gelen 35 yaşındaki Plamen Dinev, iddiaya göre aşırı alkol tüketiminin ardından otel içinde bağırmaya başladı. Otel görevlileri tarafından defalarca uyarılan Dinev, uyarılara rağmen davranışlarını sürdürdü ve otel personeli ile arbede yaşadı.

KELEPÇELENİRKEN YERE YIĞILDI

Otel güvenliği tarafından müdahale edilen Dinev, kelepçelenerek zapt edildi. Ancak, müdahale sırasında Dinev bir anda hareketsiz kalıp yere yığıldı. Durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildiren otel personeli, sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle Dinev’in hayatını kaybettiğini öğrenildi.

OTOPSİ YAPILACAK

Dinev’in naaşı, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ardından Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayın detaylarını araştırmak üzere geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Ekipler, oteldeki tüm kameralara el koyarak, turist ile arbede yaşayan 14 otel personelini gözaltına aldı. Olayın kesin nedeni ve detayları, yapılacak otopsi ve devam eden soruşturmanın ardından netlik kazanacak. (İHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.