Tailwind’den, Avrupa Kültür Başkenti’ne destek…

Belçika, Hollanda, İspanya, İsrail, İsviçre, İtalya ve Macaristan’dan sonra Almanya’nın birçok şehrine seferler düzenlemeye başlayan Tailwind Havayolları, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti’ne destek vermek için uçaklarına Kültür Başkenti logosu koydurdu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Tailwind’den, Avrupa Kültür Başkenti’ne destek…

2009 yılının Mayıs ayında Boeing 737-400 tipi uçaklarla operasyonlarına başlayan Tailwind Havayolları, geçen sene operasyon düzenlediği Belçika, İspanya, İtalya,  İran, İsrail, Hollanda rotalarına bu yıl Almanya, Macaristan ve İsviçre gibi daha rekabetçi pazarları da ekledi.

Özellikle Almanya seferlerine ağırlık verecek olan havayolu Türkiye’nin önde gelen şehirlerine hem turistik charter hem de işçi seferleri düzenliyor. Önemli tur operatörleriyle Almanya’dan Türkiye’nin tatil cenneti şehirlerine turistik charter uçuşlar yapan Tailwind’in rotaları arasında Berlin, Düsseldorf, Erfurt, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Köln, Leipzig, Münih, Nürnberg ve Stutgart var.

Tailwind aynı zamanda Tur operatörü Toursell ile de haftanın beş günü Düsseldorf şehrinden  İstanbul, Adana, Ankara, İzmir, Kayseri ve Samsun’a yapacağı uçuşlarla Türk vatandaşlarına da hizmet edecek.

 

 

Avrupa Kültür Başkenti’ne bir destek de Tailwind Havayolları’ndan…

 

İstanbul’un 2010 Avrupa Kültür Başkenti olmasına havayolları da destek veriyor. Türk Havayolları’nın resmi sponsor olduğu organizasyona Türkiye’nin en genç havayolu Tailwind’den de destek geldi. 2010 yılında 700 binin üzerinde turisti Türkiye’ye getirmeyi planlayan Tailwind  Havayolları uçaklarının üzerine İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti logosunu koydurdu.

Tüm yolcuların uçağa binerken ilk olarak görmesi amacıyla kapı kenarlarına koyulan logo, 2010 yılı boyunca uçakların üzerinde kalacak. Tailwind Havayolları Genel Müdürü Safi Ergin konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İstanbul’un Avrupa Kültür Başkenti olması bizler için büyük bir gurur. Ülkemizin tanıtımı için de hepimize iş düşüyor. Biz de Tailwind olarak elimizden gelen yardımı yapmaya her zaman hazır olacağız” dedi.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.