Swissotel Büyük Efes İzmir’den yeni atamalar

Swissotel Büyük Efes, İzmir’de farklı departmanlarda yeni atamalar gerçekleşti. Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine Kaan Tulga, Yiyecek ve İçecek Direktörlüğü görevine Uğur Candaş, Gelirler Direktörlüğü görevine Özge Kır ve Pazarlama Müdürü görevine ise Öyküm Pekşirin Biber atandı.

03/07/2024 13:03
Swissotel Büyük Efes İzmir’den yeni atamalar

Kaan Tulga, Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine atandı. Bugüne kadar farklı şehirlerde üstlendiği konaklama sektöründeki pozisyonlarda satış odaklı etkili stratejiler geliştirdi. Sektördeki 20 yılı aşkın deneyimi ile Tulga, Satış ve Pazarlama departmanının gelişimine önemli katkılar sağlayacak.

Swissotel Büyük Efes Yiyecek ve İçecek Direktörlüğü pozisyonuna otelcilik ve restoran sektörünün deneyimli profesyoneli Uğur Candaş atandı. Candaş, yiyecek ve içecek operasyon yönetimi, menü geliştirme ve stratejik planlama konularındaki tecrübesiyle şirketin operasyonlarına değer katacak.

Gelirler Direktörlüğü pozisyonuna Kumsal Özge Kır atandı. Gelir arttırıcı stratejiler oluşturma ve finansal performansı arttırma konularındaki deneyimi ile, şirketin iş stratejilerine satış kanadında önemli katkılar sağlayacak.

Öyküm Pekşirin Biber, Pazarlama Müdürü olarak Swissotel Büyük Efes İzmir’in, kurumsal pazarlama ve iletişim süreçlerinden sorumlu olacak. Swissotel Büyük Efes, İzmir’de yeni ekibi ile büyüme ve başarı hedeflerine ulaşmayı amaçlıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.