Süzer'den Antalya ve Boğaz'a otel yatırımı...

Süzer Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Serhan Süzer, Antalya’da ve İstanbul boğazda olmak üzere iki otel yatırımı yapmayı planladıklarını söyleyerek, “Bunların konsept olarak yeşil yani çevreci otel olmalarını istiyoruz. Bu oteller JW Marriott veya The Ritz Carlton olacak” dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Süzer'den Antalya ve Boğaz'a otel yatırımı...

Önümüzdeki yıl enerji sektöründe 320 milyon euro’luk projeye imza atmaya hazırlanan Süzer grubu, Antalya ve İstanbul’a da iki otel yatırımı yapmayı planlıyor.

 
Turizm sektörünün 2010’da iyi bir yıl geçirdiğini anlatan Süzer, “Ritz Carlton İstanbul’un bu yılki doluluk oranı yüzde 77’yi, fiyat ortalaması da 285 doları buldu” diye konuştu.

Öte yandan Süzer grubunun gayrimenkul, gıda perakendeciliği, finans ve enerji sektörlerini ana iş alanı olarak belirlediklerini hatırlatan Süzer, grubun 2010 yılında büyümeye devam ettiğini ve aktif büyüklüğünün 1 milyar TL’ye ulaştığını belirtti.

Süzer, “Çalışan sayımız 3 bin 850’ye ulaştı. Bu rakamın 2011 yılında 4.500’ün üzerine çıkmasını öngörüyoruz” dedi.

 

2011’de yüzde 25 büyüme...

 
Önümüzdeki yıl grup olarak yüzde 25 büyüme hedeflerinin bulunduğunu kaydeden Süzer, faaliyet gösterdikleri gıda perakendeciliğiyle ilgili şu bilgileri verdi: “2010 çok hızlı bir yıl oldu. Yılın ikinci yarısında, gıda perakendeciliği alanındaki 21 yıllık geçmişimizde en hızlı büyüdüğümüz dönemi yaşadık. Söz konusu dönemde yüzde 25’lik büyümeyle toplam restoran sayımız 101’e ulaştı. Gelecek yıl toplamda 35 yeni restoran açmayı planlıyoruz.” (Eylem Türk)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.