Sürmeli İstanbul'dan, serinleten bayram hediyesi...

Sürmeli İstanbul, yaklaşan Ramazan Bayramı’na özel hazırladığı sürprizler ile konuklarına eşsiz bir bayram kutlaması sunuyor. Ramazan Bayramını geçirmek üzere Sürmeli İstabul’da oda rezervasyonu yaptıran ilk beş kişiye sıcak yaz günlerinin yorgunluğunu atmaları için 1 haftalık havuz üyeliği hediye ediliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sürmeli İstanbul'dan, serinleten bayram hediyesi...

Konaklamak yerine sadece neşeli ve keyifli bir Bayram Günü kutlaması yapmayı tercih edenler için ise Sürmeli İstanbul’un Ramazan Bayramı Aile Kahvaltısı için hazırladığı seçkin açık büfesiyle farklı bir alternatif oluşturuyor.

Sürmeli İstanbul, Ramazan Bayramını geçirmek üzere oda rezervasyonu yaptıran ilk beş kişiye bir haftalık havuz üyeliği hediye ederek yazdan kalma son sıcak günleri değerlendirme fırsatı sunuyor. Sürprizler bununla da sınırlı değil! Ramazan Bayramı’nda  Sürmeli İstanbul’da konaklayan misafirler; üç gece yerine iki gecelik ücret ödeyerek avantajlı tatilin tadına varıyor. Sürmeli İstanbul’da zengin açık büfe kahvaltı dahil 1 gecelik konaklamanın bedeli tek veya çift kişilik odada 99 Euro.

Sürmeli İstanbul damak tadınıza olduğu kadar göz zevkinize de hitap eden lezzetli yiyecek ve içecekleriyle bayram boyunca sizi aynı zamanda eşsiz bir lezzet şölenine de davet ediyor.

Geleneksel Sürmeli konukseverliğinde geçirilecek Ramazan Bayramı Aile Kahvaltısı için seçkin bir açık büfe hazırlayan Sürmeli İstanbul; sabah 07:00-11:00 saatleri arasında Brasserie Bahçe’nin keyifli atmosferinde sizleri bekliyor. Kahvaltı için rezervasyon yaptıran ilk beş kişi; 1 haftalık havuz üyeliği kazanarak, yaz sıcaklarında/ şehrin hemen merkezinde yer alan Sürmeli İstanbul’un serin havuzunun tadını çıkarma şansını yakalıyor. Sürmeli İstanbul’da bayramda açık büfe kahvaltı keyfi yapmanın kişi başı fiyatı ise sadece 20 TL.

Ramazan Bayramı’nın vazgeçilmezi tatlılar konusunda da oldukça iddialı olan Sürmeli İstanbul’un nefis ev yapımı limonatası ve lezzetine hiçbir yerde rastlayamayacağınız çeşitte dondurmaları ile Bayram gününüz daha da neşeli ve keyifli bir hale geliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.