Sunshine.co.uk, Türkiye'ye özel site açtı...

İngiltere’nin internet üzerinden en fazla tatil satan seyahat acenteleri arasında bulunan Sunshine.co.uk, Türkiye’nin turizmde dünyanın gözde destinasyonları arasına girmesi üzerine "turkey.co.uk" adlı internet sitesini hizmete soktu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sunshine.co.uk, Türkiye'ye özel site açtı...

Türkiye’nin turizm atağı İngiliz acenteye tatillerle ilgili site açtırdı. İnternet sitesi ile Türkiye’nin ucuz ve gözde tatil merkezleri hakkında müşteriye bilgi vermeyi amaçlayan acente, bu yılın sonunda gelen turist sayısında rekor kırması beklenen Türkiye için özel fiyatlı tatilleri bu site üzerinden satmaya başladı.

 

“turkey.co.uk” internet sitesiyle daha fazla İngiliz vatandaşına Türkiye’yi tanıtacaklarını ve buradan tur satacaklarını anlatan acentenin sahipleri Chris Clarkson, Chris Brown ve Alan Gilmour, Türkiye’nin önümüzdeki yıllarda İspanya’dan sonra gelen ikinci büyük turizm destinasyonu olacağını ve yeni internet adresi ile yapılan yatırımın buna değeceğini belirttiler.

 

‘DÜŞÜK LİRA İLGİYİ ARTIRIYOR’...

 

Acente sahipleri, doğal güzellikleri ile kaliteli tesislerinin yanı sıra Türkiye’de kullanımda olan liranın Avrupa’daki diğer para birimlerine göre daha düşük değerde bulunmasını tatilcilerin ilgisini çekmekteki en önemli etkenlerden birisi olarak gördüklerini ifade ettiler. En büyük tatil destinasyonu olan İspanya’ya özel “spain.co.uk”i aldıktan sonra buna benzer olarak, en önemli ikinci destinasyon olan Türkiye’ye özel internet sitesi almayı çok mantıklı olarak belirten acente sahipleri, “Tüm ülkeye özel internet sitemiz, kurulduğundan itibaren beklenenin üzerinde bir performans gösterdi. Yaptığımız işin iyi olduğunu düşünüyoruz” diye konuştular. (HT)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.