SunExpress, kendi bonus programını geliştirdi...

SunExpress'in, yolcularına sunduğu yeni avantaj programı SunPoints, ağustos ayı itibarıyla başladı. Program kapsamında, SunExpress'le uçan yolcular, yurtiçi ve yurtdışı seyahatleri için alacakları her biletin bedeli karşılığında belirli bir puan kazanacak, biriktirdikleri puanlarla ücretsiz uçak bileti alabilecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
SunExpress, kendi bonus programını geliştirdi...

Piyasadaki benzer programlardan farklı olarak, uçulan mile göre değil bilet için yapılan ödemeye göre puan kazanılan SunPoints'te, yolcuların üyelikten 3 ay öncesine kadar SunExpress ile yaptığı tüm uçuşların puanları da hesaplarına dahil edilecek.

SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, programın sık uçan yolcularına hesabı ve takibi çok kolay, avantajları fazla bir hizmet sunduğunu söyledi. Schwaiger, "Kısa sürede daha da geliştireceğimiz program içeriğiyle, SunPoints'in yolcularımıza çok daha büyük kazançlar sunmasını hedefliyoruz." dedi.

SunExpress'in Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ise iç ve dış hat uçuşlarında aynı anda başlayan SunPoints'in charter seferlerinde henüz geçerli olmayacağını belirtti. Say, program kapsamında, tur operatörleri, otel, otomobil kiralama şirketleri, havayolları ya da diğer kuruluşlarla olası iş birlikler için de şimdiden çalışmaya başladıklarını bildirdi.

SunExpress'in SunPoints programında, yolculara, SunPoints Blue (mavi) ve SunPoints Orange (turuncu) olmak üzere iki kart seçeneği sunulacak. Başlangıçta verilen 'SunPoints Blue'da belirli bir puan seviyesini yakalayan yolcular, SunPoints Orange'a geçeçek ve harcamaları için yüzde 25 daha fazla puan kazanmanın yanı sıra farklı avantajlar da elde edecek. Yolcular, SunPoints için http://www.sunexpress.com adresinden kayıt yaptırdıklarında, anında '1.000 Hoşgeldiniz Puanı' kazanacak. SunExpress'in bilet satış ve check-in noktalarındaki başvuru formunu doldurarak ileten yolcular ise '500 Hoşgeldiniz Puanı'yla karşılanacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.