SunExpress ‘Avrupa’nın En İyi Tatil Hava Yolu’ seçildi

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu olan SunExpress, dünyanın en prestijli havacılık ödüllerinden biri olan Skytrax Dünya Hava Yolu Ödülleri’nde geçtiğimiz yılın ardından 2024’te de “Avrupa’nın En İyi Tatil Hava Yolu” seçildi. Hava yolu, 2022 yılında da “Dünyanın En İyi Tatil Hava Yolu” ödülünü almıştı.

24/06/2024 17:41
SunExpress ‘Avrupa’nın En İyi Tatil Hava Yolu’ seçildi

SunExpress CEO’su Max Kownatzki yaptığı açıklamada, “SunExpress olarak, bir kez daha ‘Avrupa’nın En İyi Tatil Hava Yolu’ seçilmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu ödül, yolcularımıza yüksek kalitede ve konforda seyahat deneyimi sunma kararlılığımızın bir yansımasıdır. Bu başarıyı elde etmemizi sağlayan tüm çalışma arkadaşlarıma ve sadık müşterilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki yıllarda da aynı tutku ve özveriyle hem havada hem yerde ürün ve hizmetlerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

Uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından her yıl yolcu memnuniyetini ölçmek üzere gerçekleştirilen global ölçekli araştırmaya bu yıl, 100’ün üzerinde ülkeden yolcu katıldı.

2024 yılında Türkiye’ye direkt seferlerini daha da genişleten SunExpress, yurt dışındaki talebi karşılamak üzere koltuk kapasitesini bir önceki yıla göre yüzde 19 artırdı. 35 ülkede 200’den fazla noktaya direkt seferler sunan hava yolu, bu yaz uçuş ağına 28 yeni rota ekledi ve 2024’te 15 milyon yolcu taşımayı hedefliyor. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.