Sun Maris Grup Otelcilik, hedef büyüttü...

Marmaris merkezli Sun Maris Grup Otelcilik, işlettiği 3 otele Yalancı Boğaz yolunda konumu ile özel bir yeri olan Belle Mare oteli de bünyesine katarak yatak sayısını 1500 e çıkardı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sun Maris Grup Otelcilik, hedef büyüttü...
Sun Maris Grup Otelcilik Genel Koordinatörü Galip Yavuz aktuelmarmaris.com’a yaptığı açıklamada, Yalancı Boğaz yolunda bulunan Belle Mare Otel ile 5 yıllığına kira sözleşme yapılarak 2011 yılı itibariyle grup bünyemize katıyoruz, dedi.
 
Şu ana kadar, işletmesinde Sun Maris Beach, Sun Maris Park, Sun Maris City Otelleri bulunan Sun Maris Grup Otelcilik, işletmesini aldıkları tesisi Sun Maris Belle Mare Beach adı altında butik tarzda bir işletme anlayışı ile çalıştıracaklar.
 
Sun Maris Grup Otelcilik olarak Marmaris dışında da yatırımlara girmeye hazırlandıklarını belirten Grup Genel Koordinatörü Galip Yavuz, amacımız konaklama sektöründe Marmaris dışında da yatırımlarda bulunmaktır. Bu konuda çeşitli bölgelerde görüşmelerimiz devam etmektedir, dedi.
 
Yavuz, işletmesini aldıkları tesisin konum itibariyle club tarzı işletileceğini özellikle gençlerin tercih edebileceği bir şekilde kış döneminde tadilatlarla tesise yeni bir kimlik kazandıracaklarını belirtti.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.