Sri Lanka dışında, Nepal’e de trafiği artırdık

Jazeera Airways Türkiye Satış Müdürü Arda İçil, yaptıkları çalışmaları değerlendirdi. Jazeera Airways olarak İstanbul’dan Kuveyt'e, Kuveyt'ten de dünyanın birçok noktasına bağlantılar verdiklerini belirten İçil, İstanbul'dan Kuveyt'te olan uçuşlar dışında, aktarmalı uçuşların da Türkiye'de çok tercih edildiğini söyledi. Arda İçil, sadece Sri Lanka'yla değil artık Nepal’le de ön plana çıkar olduklarını ifade etti.

16/09/2024 12:54
Sri Lanka dışında, Nepal’e de trafiği artırdık

Halil Öncü / İstanbul

Arda İcil, “Jazeera Airways olarak İstanbul’dan Kuveyt'e, Kuveyt'ten de dünyanın birçok noktasına bağlantılar veriyoruz. Asıl olarak biz, İstanbul'dan Kuveyt'te, İstanbul havalimanı ve Sabiha Gökçen'den uçuşlar gerçekleştiriyoruz.  Yaz aylarında da Kuveyt’e, Antalya'dan, Trabzon’dan uçuşlarımız oluyor. İstanbul'dan Kuveyt'te olan uçuşlarımız dışında, aktarmalı uçuşlarımız Türkiye'de çok tercih ediliyor. Aktarmalı uçuşlarımızdan da en çok İstanbul'dan Sri Lanka'ya acenteler bizi tercih ediyor. Ekim ayından bu yana ciddi manada bir artış oldu. Sadece Sri Lanka'yla değil artık Nepal’le de ön plana çıkar olduk. Birçok tur operatörü acentemiz, örnek vereyim, Fly Express olsun, Ejder Turizm olsun, bunlar bizimle Sri Lanka yapıyordu ve yeni olarak ekstra olarak şu an Nepal gruplarına başladılar. İstanbul'dan, Türkiye'den, Nepal'e ciddi anlamda trafiği arttırdık bu son dönemlerde. Bundan da dolayı da mutluyuz” dedi.

Bütçeye hitap eden bir havayoluyuz

Fiyat olarak, bütçeye hitap eden bir havayolu olduklarını da dile getiren Arda İçil, “Jazeera Airways olarak bizim Tur operatörleri tarafından tercih edilmemizin en büyük sebeplerinden bir tanesi, fiyat olarak yani bütçeye hitap eden bir havayoluyuz.  Uygun fiyatlar, uygun bağlantılar veriyoruz. Örnek verecek olursak, İstanbul'dan Sri Lanka’ya bağlantı süremiz 1 saat, İstanbul'dan keza Nepal’e de bağlantı sürelerimiz genelde 1 saat ve 1,5 saat maksimum süreyi buluyor. Bu süreleri aşmıyoruz. Ve fiyatlarımız da genelde 550 - 600 $. bandında oluyor.  Bu fiyatlarda acenteleriz tarafından cazip olduğu için, tercih sebebi oluyoruz. Bizi tercih etmek isteyen acentelerimize, tabii ki memnuniyetle yardımcı olmak istiyoruz” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.