Sonbaharda Türkiye tatili Rusların bütçesini zorluyor

Novıye İzvestiya portalı Rus turistler için 100 Bin Ruble bütçe ile sonbaharda gidilebilecek destinasyonların sayısının azaldığını yazıyor. Portal Tayland’a 40 Bin Ruble'ye yapılan uçuşlar gibi dönemlerin geride kaldığına dikkat çekiyor. Haber göre, Türkiye ve Mısır gibi popüler destinasyonlar da bütçeyi zorluyor.

19/10/2024 13:08
Sonbaharda Türkiye tatili Rusların bütçesini zorluyor

Buna göre, en ucuz seçenek olarak Abhazya öne çıkıyor. Tur fiyatları ise Moskova’dan uçuş ve transferlerle birlikte 9 gecelik paketler için 102 Bin Ruble'den başlıyor. Ancak, daha düşük bütçeli konaklama seçenekleri de mevcut. Azerbaycan da sonbahar tatili için uygun bir seçenek. İki kişilik tur fiyatları 80 Bin Ruble'den başlıyor.

Üç günlük kültürel turlar veya gastronomi turları gibi pek çok farklı seçenek bulunuyor. Türkrus'ta yer alan habere göre, uçuşlar tur fiyatına dâhil değil, ancak Azerbaycan’a olan ilgi bu yıl iki kat artmış durumda.

Gürcistan, Rus turistler arasında popüler bir destinasyon olmaya devam ediyor. Bu ülkeye olan ilgiyi artıran sebeplerden biri, uçuşların kısa olması ve uygun fiyatlı turların bulunabilmesi. Gürcistan’da iki kişilik tatiller 50-65 Bin Ruble'den başlıyor, ancak uçuş fiyatları bu bütçeye dâhil değil.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.