Son dakikacılar, iki kat fazla ödeyecek...

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar erken rezervasyonda geçen seneye göre yüzde 80'lerin üzerinde artış yaşadıklarını söyledi. Vardar son dakikacıların iki kat pahalıya tatil yapacağını belirtti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Son dakikacılar, iki kat fazla ödeyecek...

Mete Vardar, "Son dakikacı Türkler artık erken rezervasyonu öğrendi. Eskiden yabancılar 1 yıl önceden rezervasyon yaptırdığı için Türklerden çok daha ucuza tatil yapıyordu ama artık değişti. Bu yıl Türkler birçok yerde daha ucuz tatil yapabiliyor. Ancak şunu da hatırlatayım. Bugün geceliği 100 lira olan bir otelde yüzde 35-40 erken rezervasyon indirimi var. Yani 65 liraya kalabiliyor. Bu yıl doluluklar çok yüksek. Haziranda tatile gitmeye karar veren biri aynı otelde 120-130 liraya kalabilir" dedi.

Vardar, yurtdışında geçen yıl 4 bin 500 olan erken rezervasyonlarda bu yıl 7 binlere yaklaştıklarını, yurtiçinde ise geçen yıl 25 binlerde olan rakamın 50 bine yaklaştığını dile getirdi. Bir de hatırlatma yapan Met Vardar, "Erken rezervasyonun 5 Nisan'da sona erdiğini belirterek, "Yeni kampanyalar sürecek, ancak doluluk arttığı için aynı indirimler yapılmaz" diye konuştu. (Sabah)

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.