Skal International İstanbul Kulübü Zeyrek Çinili Hamam’da buluştu  

Skal International İstanbul Kulübü, Eylül ayı toplantısı için 30 Eylül 2024 Pazartesi günü, UNESCO Dünya Mirası listesindeki Zeyrek semtinde yer alan Zeyrek Çinili Hamam'da, işletmecisi The Marmara Grubu’nun ev sahipliğinde bir araya geldi.

02/10/2024 13:18
Skal International İstanbul Kulübü Zeyrek Çinili Hamam’da buluştu  

Toplantıya, Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Selma Tatar, Yönetim Kurulu ve üyeler ile TÜROB Başkanı Müberra Eresin, Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu Başkanı Orhon Atameriç, The Marmara Taksim Genel Müdürü Ata Eremsoy ve davetliler katıldı. 

Açılış konuşmasında Skal International İstanbul Kulübü’nün yeni dönem çalışma planlarından bahseden Başkan Selma Tatar ve Skal Dernekleri Federasyonu Başkanı Orhon Atameriç, 16-21 Ekim 2024 tarihleri arasında, Skal İzmir’in ev sahipliğinde İzmir’de gerçekleşecek olan 83. Skal Dünya Kongresi hakkında bilgi verdiler.  

The Marmara Grubu tarafından işletiliyor

UNESCO Dünya Mirası listesindeki Zeyrek semtinde yer alan Zeyrek Çinili Hamam, Barbaros Hayreddin Paşa tarafından Mimar Sinan’a yaptırılan 500 yıllık bir Osmanlı hamamı.

13 yıllık titiz bir restorasyonun ardından Eylül 2023’te yeniden açılan Zeyrek Çinili Hamam, lüks bir hamam deneyimi sunarken, aynı zamanda müze, Bizans sarnıcı, sanat alanı, özel bir bahçe ve mağaza da içeriyor.  TIME'ın 2024 yılında Dünyanın En Harika Yerleri arasında gösterdiği Zeyrek Çinili Hamam, İstanbul'da mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir kültürel hazine olma özelliği taşıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.