Six Senses Kaplankaya’ya yeni Yiyecek ve İçecek Direktörü atandı  

Dünyaca ünlü sürdürülebilir sağlıklı yaşam felsefesiyle dikkat çeken Six Senses Hotels Resorts Spas bünyesinde yer alan Six Senses Kaplankaya, yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Tolga Karagülle, Six Senses Kaplankaya’nın F&B Direktörlüğü görevine getirildi. 

28/10/2024 12:29
Six Senses Kaplankaya’ya yeni Yiyecek ve İçecek Direktörü atandı

 

Six Senses Kaplankaya Yiyecek ve İçecek Direktörlüğü görevine, sektördeki 20 yılı aşkın deneyimiyle dikkat çeken Tolga Karagülle getirildi. Eat with Six Senses ve sürdürülebilirlik felsefesi ile dikkat çeken Six Senses Kaplankaya, Tolga Karagülle'nin yönetiminde gastronomide yeni bir döneme adım atıyor. Karagülle, daha önce dünyanın önde gelen prestijli otellerinde yiyecek ve içecek operasyonlarında kazandığı tecrübeleri, Six Senses Kaplankaya’da misafirlerine sunacak.

Son olarak, Ritz-Carlton Sharq Village & Spa Doha'da Yiyecek ve İçecek Direktör Yardımcısı olarak görev yapan Karagülle, yenilikçi yaklaşımı ve yönetim becerileriyle tanınıyor. Six Senses Kaplankaya’da, bu geniş deneyimini otelin sürdürülebilirlik ilkeleriyle harmanlayarak misafirlerine rafine ve unutulmaz gastronomik keşifler sunmaya devam edecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.