Sirene Luxury Hotel Bodrum’un özel villalarında sakin lüks deneyimi

Bodrum’un eşsiz güzelliğe sahip Yalıkavak koyunda yer alan Sirene Luxury Hotel Bodrum’un özel villaları, farklı bir tatil deneyimi sunuyor.

29/08/2024 13:21
Sirene Luxury Hotel Bodrum’un özel villalarında sakin lüks deneyimi

Executive, Royal, Sunset ve Presidential olmak üzere dört farklı tipte toplam 14 villanın özel havuz, bahçe ve nefes kesen deniz manzaraları eşliğinde doğum günü, bekarlığa veda, balayı gibi özel anları taçlandırmak mümkün.

Sirene Luxury Hotel Bodrum’un çeşitli özelliklerdeki villaları farklı istek ve ihtiyaçlara hitap ediyor. 520 m²’lik bir alan üzerine kurulu dört yatak odalı Executive Villa, sekiz yetişkin ve bir çocuğun konaklayabilmesine imkan tanıyor. Her odada bulunan geniş balkonlar, manzaranın tadını çıkarmak için keyifli bir ortam sunuyor.

Royal ve Sunset Villa’lar ise üç adet çift kişilik ve bir adet tek kişilik yatak odası ile konforlu bir konaklama vadediyor. 600 m²’lik alanlara sahip Royal ve Sunset Villa’lar, tatili aile veya arkadaşlarla geçirmek isteyen misafirlere hitap ediyor. Tercihini Sunset Villa’dan yana kullanan misafirler, Yalıkavak koyunun en güzel gün batımına şahit olma şansına sahip oluyor.

Daha büyük gruplar ve geniş aileler için mükemmel olan Presidential Villa’ların beş ve altı yatak odalı seçenekleri bulunuyor. Her bir odası geniş balkonlar ve özel banyolarla donatılmış bu villalar, modern oturma odası ve kullanışlı mutfağıyla Bodrum’da lüks bir ev hissini yaşatıyor.

Otelden bağımsız izole alanlarda, özel havuzu ve bahçesi ile Sirene Luxury Hotel Bodrum’un villaları konforu en üst seviyeye taşıyor. Teknoloji ve eğlence sistemleri ile donatılmış villalarda yer alan spa ve fitness, rezerve plaj alanı, butler ve özel şef hizmetiyle misafirlere unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.