Şile Gönen Hotel misafirlerini ağırlamayı bekliyor

İstanbul'un sakin ve huzurlu atmosferinde, yeşil ile mavinin buluştuğu noktada konumlanan ve toplamda 83 odaya sahip Şile Gönen Hotel, Taksim Gönen’den sonra Şile’nin misafir portföyüne yepyeni bir soluk getiriyor.

16/08/2024 18:54
Şile Gönen Hotel misafirlerini ağırlamayı bekliyor

Özenle tasarlanmış mimarisi ve özel hizmetleriyle misafirlerine eşsiz anılar biriktirmeyi amaçlayan Şile Gönen Hotel, resort konseptiyle konforu ve doğanın huzurunu bir araya getiriyor. Gönen Hotel, her mevsimi birbirinden güzel, keyifli bir tatil için en ideal destinasyona olan Şile’de, mutlu anılarına yenilerini eklemek isteyen misafirlerini bekliyor.

Deniz Manzaralı Odalar ve Mükemmeliyet Odaklı Hizmet

%95’i Karadeniz’in büyüleyici manzarasına sahip odalarda her sabah gündoğumu ve her akşam günbatımı ile misafir odalarına farklı renklerde ışık süzülüyor. Otel modern ve zarif donatılmış odalarında, misafirlerine konforun ve huzurun birleştiği bir yaşam alanı sunuyor.12 ay boyunca hizmet veren Şile Gönen Hotel, müdavim konuklarının her tatilde vazgeçilmez rotası olmayı hedefliyor.

Resort Deneyimi ile Tatil ve İş Dünyası Bir Arada

Otel, yalnızca tatil amaçlı değil, iş dünyası için de ideal bir konaklama noktası sunuyor. 2 toplantı salonu ve 300 kişi kapasiteli, gün ışığı alan balo salonu, hem toplantı organizasyonları hem de gala geceleri için mükemmel bir atmosfere sahip. Günün her saatinde panoramik Karadeniz manzarası ile ilham verici bir ortamda çalışmak isteyen konuklar Şile Gönen Hotel’de, İstanbul’un kalabalığından uzak, işine odaklanma fırsatı yakalıyor.

Qualia Spa ile Bedeninize ve Ruhunuza İyi Bakın

Şile Gönen Hotel, resort otel konseptinin olmazsa olmazı olan spa deneyimini en üst düzeyde yaşatmayı hedefliyor. Qualia Spa, deniz suyu ile doldurulmuş kapalı ve açık havuzları, bayan ve karma olmak üzere 2 ayrı bölümde Türk hamamı, sauna, buhar odası ve macera duşları ile misafirlerine sağlıklı ve huzurlu bir tatil sunuyor. Ayrıca, havuz manzaralı çift kişilik sauna ve hamamı bulunan VIP masaj salonu ile şehrin stresinden uzaklaşmak isteyen misafirlerine kusursuz bir deneyim yaşatıyor.

Mükemmel Konum ve Lezzet Durakları

Şile plajları ve Marina bölgesine sadece 600 metre, tarihi çarşıya ise 450 metre yürüyüş mesafesinde olan Şile Gönen Hotel, misafirlerine Şile'nin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı sunuyor. Serra Ana Restaurant, Marble Cafe & Bar ve Dine & Wine Roof Restaurant’ta, denizden sofranıza uzanan lezzetli bir yolculuğa çıkarıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.