Side TUDER'in fuar maratonu devam ediyor...

Side Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği ‘nin (Side Tuder) Fuar Maratonu Berlin ve Moskova’dan sonra Göteburg ve Ukrayna Fuarları ile devam ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Side TUDER'in fuar maratonu devam ediyor...

Son olarak Moskova’da gerçekleşen MITT Moskova fuarında bölgesel tanıtımını yapan Side Tuder , 25 Mart’ta başlayacak olan Göteburg ve Ukrayna fuarları için yola çıktı.Her iki fuar ın da aynı tarihlerde başlaması dolayısıyla Tuder yönetim kurulu üyeleri görev taksimi yaparak Derneğe tahsis edilen standlarda tanıtımlarını yapmak üzere anlaştılar.

Daha önce katıldıkları Fuarlardaki izlenimleri’nin çok güzel olduğunu belirten Dernek Başkanı Cengiz Haydar Barut , bu sezonun 2009 sezonunu geride bırakacağına inandığını ve şimdiden rezervasyonların geçen yıla nazaran yüzde 20-24 gibi artışlarda olduğunu ifade etti. Önümüzde kalan fuarların da bu artışlarda etkili olacağına kesin gözü ile bakan Barut, özellikle Ukrayna Fuarı’nın önemli bir Fuar olduğunu takip eden diğer etkinliklerinde çok faydalı olacağını sözlerine ekledi.Nisan Ayı içerisinde de fuar maratonu’na devam edecek olan Side Tuder , Azarbeycan fuarı dışında’da gerçekleşecek olan Fuarları programına aldı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.