Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'de, Paskalya brunch'ı...

Konuklarına sunduğu konforu estetikle yaşatan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Paskalya Bayramının bereketini brunch masalarına taşıyor. Paskalya’ya özel hazırlanmış çörekler, kekler ve tatlılar açık büfede misafirlerine sunulacak. 0-6 yaş ücretsiz, 7-12 yaş için %50 indirim olan bu özel bayramın kişibaşı paket fiyatı 70 TL.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'de, Paskalya brunch'ı...

Bulunduğu lokasyon itibari ve deniz manzarası ile sahil otellerinin incisi, konforun merkezi Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, bereket sembolü tavşan ve yumurta süsleri ile Paskalya Bayramı’nda tüm ziyaretçilerini Cookbook Restaurant’a bekliyor.

 

Baharı ve bereketi simgeleyen Tanrıça Ostara'dan gelen bu özel bayramı unutmayan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Paskalya Bayramı’nda ailesi ile mutlu anlar yaşamak isteyen tüm misafirlerini çok özel bir brunch ziyafetine davet ediyor.

 

Cookbook Restaurant’da Baharın Simgesi Paskalya  Brunch...

 

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in içinde bulunan Cookbook Restaurant’da, saat 12.00’de başlayıp 15.00’e kadar devam edecek olan brunch keyfinde, ziyaretçilerin aileleri veya dostlarıyla birlikte unutulmaz bir Paskalya kutlaması  yaşamalarına yardımcı oluyor.

 

Bu özel brunch boyunca Türk ve uluslararası yemekler ile Paskalya’ ya özel hazırlanmış çörekler, kekler ve tatlılar açık büfede misafirlerine sunulacaktır. 0-6 yaş ücretsiz, 7-12 yaş için %50 indirim olan bu özel bayramın kişibaşı paket fiyatı 70TL.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.