Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'de özel aperatiflik lezzetler...

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel Lobby Lounge, özel dekorasyonu, konforu ve kalitesi ile özellikle bayanların yeni buluşma mekanı haline geldi. Konuklara ister kahve ve çay keyfi ister şarap&peynir keyfi birbirinden özel aperatiflik lezzetler ile sunuluyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'de özel aperatiflik lezzetler...

Konuklarının konforlu ve keyifli bir yaşam sürmesini amaçlayan, sonsuz deniz manzarası ile günün stresi ve kargaşasından uzaklaştıran Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, her gün Lobby Lounge’da sunduğu kahve saati veya şarap&peynir alternatifleriyle özellikle bayanların yeni buluşma noktası haline geliyor.

 
Lobby Lounge’da Şarap&Peynir keyfi...
 
Günün herhangi bir zaman diliminde veya akşam üstü saatlerinde konforlu ve rahat vakit geçirmek isteyen konuklarına Şarap&Peynir hizmeti ile keyifli anlar yaşatan Sheraton İstanbul Atatköy Hotel, özel dekore edilmiş Lobby Lounge’da konuklarını ağırlıyor.

Her Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Şarap& Peynir Keyfi ‘nden yararlanmak isteyen misafirlere  iki kadeh yerli şarap ve peynir büfesi kdv dahil sadece 35TL fiyata sunuluyor.

 
Lobby Lounge’da kusursuz kahvenin tadına varın...

 

Tatlısız, kahvesiz gün geçmez diyen misafirleri için Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Lobby Lounge’da özel bir keyif sunuyor. Yoğun ve sert özellikteki espresso bol sıcak sütle yumuşatılarak ve üzerine çok az miktarda süt köpüğü eklenerek hazırlanan Café Latte ve yanında elma dilimleriyle hazırlanmış Apple Pie zevki 18 TL’ye Lobby Lounge’da misafirlerini bekliyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.