Selectum Family Resort Belek'te Şarap Festivali heyecanı

Selectum Family Resort Belek, 11 Ekim Cuma günü Türkiye'nin en güzel tatil beldelerinden biri olan Belek'te, bu yıl ilk kez düzenlenen Şarap Festivali'ne ev sahipliği yaptı. Bu özel etkinlik, şarap tutkunlarını, gastronomi meraklılarını ve keyifli anlar yaşamak isteyen herkesi bir araya getirdi.

12/10/2024 21:40
Selectum Family Resort Belek'te Şarap Festivali heyecanı

Festival, Türkiye’nin önde gelen şarap markalarının katılımları ve şarap uzmanlarının anlatımıyla gerçekleşen; tadım workshopları, canlı müzik performansları, lezzetli peynirler ve şarap eşlikçilerinin ikramıyla dolu dolu bir programa ev sahipliği yaptı.

Katılımcılar, ünlü şarap üreticileriyle tanışma ve şarap yapım süreçlerini öğrenme fırsatı buldu. Konuşmacı tadım uzmanının anlattığı ‘tarihten günümüze şarap hakkında’ konulu konuşma ise şarap hakkında temel bilgiler vererek öğrenme ve lezzet dolu anlar sundu.

Keyifle, lezzetle ve eğlenceyle dolu bir akşam geçiren misafirler Selectum Family Resort Belek’in eşsiz doğası ve nehir kıyısındaki manzarasına karşı hazırlanmış festival alanında keyifli vakit geçirdiler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.