Select Maris, 2010 yazına hazır...

Doğuş Grubu ailesine katılan Select Maris, 2010 yazına hızlı bir giriş yaptı. Dünyanın en güzel koylarından Datça Yarımadası’nda yer alan Select Maris, çam ormanları arasındaki muhteşem konumu, lüks hizmet anlayışıyla yerli ve yabancı seçkin konuklarını ağırlıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Select Maris, 2010 yazına hazır...

Doğuş Grubu tarafından Mart ayında devralınan Select Maris, yeni sezona Doğuş Turizm Grubu güvencesi ve kalitesiyle yepyeni bir başlangıç yaptı. Yaklaşık üç aydır sürdürülen tadilat çalışmalarının sona ermesinin ardından Select Maris, Nisan ayında yeni sezona kapılarını açtı.

 

  Muhteşem Manzara, Altı Özel Koy

Datça Yarımadası’nda doğal koruma alanı içerisinde yer alan Select Maris, 6 ayrı özel koyu ile 156.000 metrekare üzerine konumlandırılmış, denizden 45 metre yüksekliğindeki bronz renkli volkanik kayaların üzerinde yer alıyor. Ege ve Akdeniz’in kesiştiği, adaların uzandığı bir manzaraya hakim olan otel; 5 yıldızlı odaları, suitleri, lobisi ve restoranlarıyla konuklarına lüks, keyifli ve modern bir atmosfer sunuyor. Select Maris; standart çift kişilik, deluxe, ebeveyn, aile odaları, köşe suit ve kral dairesi olmak üzere  9 farklı kategoride 274 odaya ve 553 yatak kapasitesine sahip. Muhteşem günbatımı manzarası eşliğinde Oasis ve La Scala gibi özel temalı restoranlarında dünya mutfağından seçkin ve farklı lezzetler sunan                  Select Maris, ayrıca konuklarına kumsalda yakılan ateş ile barbekü keyfi de yaşatıyor.

  Tatilde SPA Keyfi

Geniş koylarıyla sörf, yelken, su kayağı, dalış gibi su sporları için ideal olan Select Maris; kuarz kumlu tenis kortları, küçük futbol sahası, plaj voleybolu ve yepyeni ekipmanlarla donatılmış içinde aerobik alanı, D-Gym’in profesyonel kadrosu tarafından yönetilen klimalı kapalı spor salonu konuklara farklı spor aktiviteleri yapma imkanı veriyor.  Masaj ve kozmetik alanında Sanitas Spa’nın eğitimli terapistleri tarafından uygulanan bakımlarla ruhun ve bedenin bir bütün olarak dinlenmesine imkan tanınıyor. 1.800 metrekarelik wellness ve spa alanında; manzaralı kapalı havuz, 2 sauna, hamam ve buhar banyosu ile duyguları harekete geçirirken ruhu da dinlendiriyor.

 Select Maris’ten Çocuklara Özel Sahil

Select Maris, çocuklu aileleri de unutmadı.  Çocuklara özel kulüplerin eğlence ve oyun dolu günlük programlarının yanı sıra Select Maris’deki özel  sahil ile çocuklar yaşıtlarıyla beraber güvenli ve eğlenceli tatilin tadını doyasıya çıkarıyor.

 

Select Maris’in sunduğu diğer ayrıcalıklar arasında ayrıca VIP araçlarla kara transferi ya da helikopterle havayolu ulaşımı da yer alıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.