Schmetterling International ve GTS Global Travel Services Stratejik İş Birliği

Schmetterling International ve Hamburg merkezli GTS Global Travel Services GmbH (GTS), stratejik bir iş birliği konusunda anlaştılar. 

15/08/2024 22:58
Schmetterling International ve GTS Global Travel Services Stratejik İş Birliği

Bu iş birliği, her iki şirketin güçlü yönlerini birleştirerek yeni ve heyecan verici fırsatlar yaratıyor. Tarafların temel yetkinlikleri birbirini mükemmel bir şekilde tamamlıyor: Güçlerinin ve uzmanlıklarının birleşimi, yeni büyüme fırsatları ve genişletilmiş bir hizmet portföyü oluşturuyor. Schmetterling International ve GTS'nin birbirini tamamlayan iş modelleri, başarılı bir iş birliği için ideal bir temel sağlayacak.

Schmetterling International’ın Genel Müdürü Ömer Karaca, “GTS ile bu stratejik ortaklıktan dolayı çok heyecanlıyız. Güçlerimizi birleştirerek, birlikte yeni pazarlara girebilir ve büyümemizi hızlandırabiliriz” dedi.

GTS'nin Genel Müdürü Serkan Yıldız da Schmetterling ile ortak projeden dolayı heyecanlı olduğunu dile getirdi. Yıldız, “Şu ana kadar ürün yelpazemizde eksik olan paket turları GTS sistemine entegre ederek, mevcut satışlarımızı önemli ölçüde artırabileceğimizden eminiz” diye konuştu. Taraflar, bu iş birliği ile alakalı sonraki adımlar ve detayları çok yakında açıklayacaklarını bildirdiler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.