Sasa'yı, dünya güzeli tanıtacak...

Sasa Deluxe , Sapanca ve Sakarya adına yapılan yeniliklerde ilklere imza atmaya devam ediyor. 2008 Dünya güzeli Almeda Abazi'nin tanıtım yüzü olduğu Sasa, sektörde öne çıkan tesislerden olmayı hedefliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sasa'yı, dünya güzeli tanıtacak...

2008 Yılı Dünya güzeli Almeda Abazi'yi Sakarya'da ağırlayan Sasa Deluxe, Emitt 2011'in basın toplantısına da ev sahipliği yaptı. 10-13 Şubat tarihleri arasında  Beylikdüzü Tüyap'ta gerçekleşecek 15'inci Doğu Akdeniz Turizm Fuarı'nda fırtınalar estirmeye hazırlanan Sasa Deluxe, fuarın en çok ses getiren tanıtımına imza atacak. Fuarda Sasa'yı, 2008 Yılı Dünya güzeli Almeda Abazi tanıtacak. Abazi, Sasa Deluxe standında bulunacak ve Sasa Deluxe'ün broşürlerini dağıtıp, tesisin tanıtımına katkıda bulunacak .

 
Sasa Deluxe Satış –Pazarlama ve Operasyon Müdürü Nevra Saylam, "Sapanca ve Sakarya'yı ön plana çıkaracak organizasyonlarda sürekli olarak yer alacağız. Sasa Deluxe ismini, Sapanca ilçemizin ve Sakarya'nın turizm potansiyelini en kısa zamanda tüm dünyaya duyuracağız. Başarılarımızla sık sık gündeme geleceğiz. Sasa Deluxe, bundan sonra Türk turizminin önemli bir aktörü olacak" dedi.   

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.