Sağlık turizmine standart geliyor...

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Sağlık Turizmi Komitesi Başkanı Ergülşen, "Artık her acente bu dalda faaliyet gösteremeyecek. Gerekli hazırlık yapılıyor, duyurulacak" dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sağlık turizmine standart geliyor...

Ayşenur Ergülşen, sağlık turizmi yapacak acentelerin bundan sonra belirli kriterlere göre seçileceğini, ilgili duyurunun da önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı. Ergülşen, Türkiye’nin, sağlık turizmi bakımından çok büyük bir potansiyel taşıdığını vurguladı.

 

Bu potansiyelin tanıtımı için tanıtım ve pazarlamaya önem verilmesi gerektiğini dile getiren Ergülşen, "TÜRSABolarak bu konuda büyük ilerlemeler kaydettiklerini söyledi. Ergülşen, “Ancak Türkiye’nin marka olması için kendi içimizde derlenip toparlanmamız gerekiyor. Bunun için de bir platform kuruldu. Böylece tanıtım tek elden yürütülüyor” dedi.

 

Amatörlük bitecek...

 

Sağlık turizmiyle acentelerin birbirinden bağımsız düşünülemeyeceğini vurgulayan Ergülşen, sözlerini şöyle tamamladı: “Sağlık turizminde marka olunması için işin doğru yapılması lazım. Profesyonelliği artırma kararı aldık ve sağlık turizmi yapacak acenteler için belirli kriterler koyduk. Şu anda sirküle edilmedi henüz. Önümüzdeki günlerde yapacağımız duyuruyla belli kriterlere sahip acenteler aktif olacak.”

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.