Rusya'da Türkiye, Mısır'ın önünde koşuyor...

Rusya Tur Operatörleri Birliği Başkanı Maya Lomidze, Türkiye'nin Rus turistlerin gözde yeri olmaya devam ettiğini belirtti. Cihan Haber Ajansı'na konuşan Lomidze, Ocak-Mart ayları arasında Türkiye'ye yönelik Rus turist sayısı açısından artışın olduğunu kaydetti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rusya'da Türkiye, Mısır'ın önünde koşuyor...

Rus turizm yetkilisi, "Bu yılın Ocak-Mart ayları arasında bu artış 2009 yılına göre yüzde 11'i buldu. Mart ayında da Türkiye'ye giden Rus turist sayısı geçen yıla kıyasla yüzde 20 arttı." dedi.

 

Türkiye ve Mısır'ın Rus turistlerin en gözde tatil yeri olmaya devam ettiğini belirten Lomidze, "Mısır şu anda Türkiye'nin gerisinde bulunuyor. Türkiye'ye yönelik Rus turist sayısının bu yıl yüzde 10-15 artacağını söyleyebiliriz." öngörüsünde bulundu.

 

Mayıs ayı turlarında satışların iyi olduğunu kaydeden Lomidze, "Mayıs ayı için fiyatlar da cazip. Ama yaz aylarında Türkiye'de fiyatların nasıl olacağını da merak ediyoruz. Tahminimiz Türkiye 2008 yılındaki durumuna yine döner. Türk tatil kıyıları Rus turistlerin vazgeçemediği bölgeler." diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.