Ruslar yaz tatili için en pahalı iki destinasyonu seçti

Rusya'da yapılan bir araştırmada Maldivler ve Türkiye'nin en pahalı tatil destinasyonları arasında yer aldığını ortaya koydu.

24/07/2024 14:16
Ruslar yaz tatili için en pahalı iki destinasyonu seçti

Bir seyahat acentesinin başkanı ve seyahat blogger'ı Natalia Anstal, Rus haber sitesi NEWS.ru'ya verdiği röportajda Maldivler ve Türkiye'nin en pahalı tatil destinasyonları arasında yer aldığını söyledi. Anstal, nihai fiyatların otelin seviyesine bağlı olduğunu belirtti.

Rus turistlerin çoğu her şey dahil sistemi olan beş yıldızlı otelleri tercih ediyorlar. İyi otellerde konaklamanın maliyeti 500 Bin Ruble'den (yaklaşık 188 Bin TL) başlıyor ve neredeyse üst sınır yok. Bazı turlar İki Milyon ve Beş Milyon Ruble'ye (yaklaşık 750 Bin TL -1 Milyon 877 Bin TL) mal olabilir. Bu maliyete uçuş dahildir ve fiyatı da seviyeye bağlıdır: bir charter, business class ile normal bir uçuş veya küçük bir uçak olabilir. Anstal, ikinci durumda fiyatların yaklaşık 1,5 kat arttığını açıkladı.

Uzman, Türkiye'nin hem nispeten uygun fiyatlı hem de en pahalı destinasyonlardan biri olabileceğini belirtti. Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre, birinci sınıf bir otelde aşçı ve konsiyerj hizmeti ile otelde bir villada yaşamayı düşünürse, bir aile için tatil maliyeti yaklaşık On Milyon Ruble'ye (yaklaşık 3 Milyon 753 Bin TL) ulaşabilir.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.