Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, Avrupa’nın En İyi Destinasyon Oteli seçildi

İstanbul’un tarihini ve kültürünü misafirlerine sunan, Radisson Individuals'ın bir üyesi olan Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, Avrupa'nın En İyi Destinasyon Oteli ödülünün sahibi oldu.

12/09/2024 14:36
Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, Avrupa’nın En İyi Destinasyon Oteli seçildi

İstanbul’un tarihini ve kültürünü misafirlerine sunan, Radisson Individuals'ın bir üyesi olan Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, Avrupa'nın En İyi Destinasyon Oteli ödülünün sahibi oldu. Haute Grandeur Küresel Ödülleri 2024, küresel konukseverlik alanında başarının zirvesi olarak kabul ediliyor.

Otel Genel Müdürü Fırat Gedikli, "Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, a member of Radisson Individuals olarak, Avrupa'nın en iyi destinasyon oteli ödülüne layık görülmekten büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Otelimiz, misafirlerimize İstanbul’un tarihi ve kültürel zenginliklerini en iyi şekilde sunmayı hedefliyor.

Bu prestijli ödül, ekibimizin özverili çalışmalarının ve misafirlerimize sunduğumuz benzersiz deneyimlerin bir yansımasıdır. Kültürel mirası modern konforla buluşturan otelimiz, İstanbul’un kalbinde, tarihi bir atmosferde unutulmaz anılar yaratmaya devam edecektir "dedi

Dünya genelindeki binlerce otelin titiz bir değerlendirmeden geçirildiği Haute Grandeur Küresel Ödülleri; resmi küresel, kıta ve ülke kazananlarını duyurdu. Haute Grandeur'ın Başkan ve Kurucusu Marinique de Wet, "2024 yılı itibarıyla ödüllendirilen oteller, spalar ve restoranlar, sektörün en yüksek standartlarını yansıtan isimlerdir" dedi. De Wet, "Bu tesislerin mükemmelliğe olan olağanüstü bağlılıkları, onları diğerlerinden ayırıyor ve kaliteli deneyim arayan gezginler için en seçkin seçenekler haline getiriyor" şeklinde belirtti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.