Royal Balloon, göklerde...

Royal Balloon’dan çok cazip bir teklif var: Yeni kurulan Royal Balloon herkesi, Kapadokya vadilerinin üzerinde gerçekleşen sessiz sabah macerasına katılmaya davet ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Royal Balloon, göklerde...

Adından da anlaşılacağı gibi krallara layık bir hizmeti amaçlayan Royal Balloon’un kalitesinin güvencesi, turizme yıllarını vermiş bir şirket olan Dinler Hotels’in bünyesinde yer alıyor olması. Yeni kurulan bir şirket olmasına rağmen 20 yıldan fazla süredir turizm sektöründe çalışan profesyonel bir ekip tarafından yönetilen Royal Balloon, Kapadokya’nın muhteşem yer şekilleri üzerinde uçururken, uçuşun romantik yumuşaklığı ve huzuruyla şaşırtacak.

 

Royal Balloon’un tüm balonları, dünyanın en iyi balon üreticilerinden biri olan Lindstrand Balloons tarafından özel olarak üretildi. Royal Balloon’un nezih yolcu ve balon taşıma araçları, en yüksek kaliteye sahip. Tüm yolcular, dünyanın en saygın sigorta şirketlerinden biri olan Eureko Sigorta tarafından sigortalandı.



 

Uçuşlarına Nisan 2010’da başlayacak olan Royal Balloon, dünyanın 8’inci harikası Kapodokya’da eşsiz bir uçuş deneyimi sunmaya hazır. Kapadokya, balonla uçmanız için muhteşem bir doğal davet sunuyor. Kayaların üzerinde sürekli değişen renkler, kayaların güzelliğine farklı bir boyut getiriyor. İnanmak için de, mutlaka görülmelidir. Kapadokya’da balon uçuşu, mutlaka yapılması gereken bir aktivitedir. 20 yıldan fazla bir zamandır balonlar bu muhteşem yer şekilleri üzerinde süzülüyor. Her yıl 100 binden fazla ziyaretçi, bu benzersiz olağanüstü tecrübeyi yaşıyor. Şimdi sıra sizde.

 

Hayatın tüm tadlarıyla yaşamaya değer olduğuna inanıyorsanız, kendinizi balonla uçuş

keyfinden yoksun bırakmamalısınız. Kapadokya’da balon uçuşu, hayatımızda yaşayacağınız en eşsiz tecrübelerden biridir. Ve Royal Balloon, tüm yolcularına ‘Royal Balloon’ standartlarında,yaşamınız boyunca unutamayacağınız bir tecrübe yaşatmaya hazır. Royal Balloon, Kapadokya’da uçuş keyfini, iki farklı paket halinde sunuyor. Bunlar Royal King Flight ve Royal Queen Flight. Royal Balloon’un tecrübeli pilotları Suat Ulusoy, David Stanley Parkes ve Ercüment Sandıkçıoğlu, bu muhteşem deneyimin mimarları olarak, yolcularını bekliyor.

Royal Balloon, Royal Queen Flight ve Royal King Flight olmak üzere iki farklı paket program sunuyor.



ROYAL QUEEN FLIGHT: Bu uçuşun süresi, yaklaşık 60 dakika. Yolculara hayat

boyu unutulmayacak, rahat bir uçuş için 20 kişilik büyük balonlar kullanılıyor. Toplam uçuş macerası yaklaşık 150 dakika sürer.

ROYAL KING FLIGHT: Bu uçuşun süresi yaklaşık 90 dakikadır. Rahat bir uçuş için, 10-15 kişilik daha küçük balonlar kullanılır. Bu uçuş Kapadokya’yı daha çok fazla görme ve keşfetme imkânı verir. Toplam uçuş macerası yaklaşık 180 dakika sürer.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.