Rose Hotels, kongre ve futbol turizmiyle 12 ay dolu...

Kemer'in merkezinde 12 ay boyunca açık olan Rose Hotel’s, kış aylarında ağırlık verdiği kongre ve futbol turizminden payını alıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rose Hotels, kongre ve futbol turizmiyle 12 ay dolu...

Halil ÖNCÜ ( KEMER ) 

 
Geçtiğimiz kış döneminde uluslararası boyutta birçok kongreye ev sahipliği yapan Rose Residance Beach Otel Begonvil salonu ile birlikte Manolya, Sardunya, Yasemin ve Menekşe adlı 5 salonda hizmet veriyor. Ayrıca, otelin yanında bulunan 4 ayrı ebatlarda bulunan futbol sahaları ile de futbol turizmine hizmet veriliyor.

 

Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Tayyar Gül, yaz sezonun çok iyi geçtiğini belirterek, 12 ay hizmet veren otellerinin geçtiğimiz kış sezonunda da olduğu gibi bu kış sezonunda da kongre ve futbol turizmine ağırlık vereceğini ve bu sayede Kemer bölgesine canlılık kazandıracaklarına değindi. Toplantı salonları ve futbol sahaları ile ilgili detayları aktaran Tayyar Gül, "Bölgemiz Kemer’de kış turizminin de canlanması için 12 ay açık olan otelimiz Rose Residance Beach’de kongre turizmi ve futbol turizmi ile canlılık kazandıracağız.

 
Begonvil salonu ile birlikte Manolya, Sardunya, Yasemin ve Menekşe salonlarımız var. Begonvil salonumuzda, yemekli balo, düğün ve toplantılarda banket masa düzeni ile 600 kişiye hizmet verebiliyoruz. Begonvil salonumuzda ayrıca sinema düzeni şeklinde  750 kişi, sınıf düzeni şeklinde 500 kişiye hizmet sunabiliyoruz. Geçtiğimiz yıl Uluslararası boyutta birçok kongreye ev sahipliği yaptık. Bu yılda kongre ve toplantılarını tesisimizde düzenlemek isteyen misafirlerimize en iyi hizmeti vermek için bekliyoruz.
 
Bu arada A, B,C ve D adını verdiğimiz 4 ayrı futbol sahamızda birçok yerli ve yabancı takımı ağırlayacağız. Geçtiğimiz yıllarda Ukrayna Milli Takımı Dinoma Bükreş,Belçika Süper lig takımlarında Club Genk, Kazakistan Süper ligi Irıtısh, Türkiye liglerinden Kayseri Erciyes, Sarıyer gibi birçok takımı ağırladık. Bu yıl da talepler oldukça yoğun. Gösterilen ilgiden son derece memnunuz" dedi.

 

Rose Hotels’de Begonvil,Manolya, Sardunya, Yasemin, Menekşe, adı altında 5 adet toplantı salonu bulunuyor.

 

Begonvil: 735 m2

 

Begonvil salonu yemekli balo, düğün ve toplantılarda banket masa düzeni ile 600 kişiye hizmet veriyor. Sinema düzeni şeklinde  750 kişi, sınıf düzeni şeklinde 500 kişiye hizmet verebiliyor. Salon talebe göre ara bölme ile 2 e bölünebilmekte olup bölünme gerçekleştiğinde Begonvil 1: 323 m2  Begonvil 2:  411 m2 olarak şekillenebiliyor.

 

Manolya: 110 m2   Banket düzeni 30 kişi, Sinema düzeni 60 kişi,  Sınıf Düzeni 50 kişiye hizmet verebiliyor.

 

Sardunya: 220 m2  Banket düzeni 160 kişi, Sinema düzeni 270 kişi, Sınıf Düzeni 200  kişiye hizmet verebiliyor.

 

Yasemin: 170 m2 Banket düzeni 120 kişi, Sinema 120 Düzeni  kişi, Sınıf Düzeni 110 kişiye hizmet verebiliyor.

 

Menekşe: 250 m2 Banket düzeni 85  kişi, Sinema düzeni 150 kişi, Sınıf düzeni 90 kişiye hizmet verebiliyor.

 

Rose Hotels A,B,C ve D adındaki Futbol sahaları ve özellikleri

 

A Futbol Sahası: 110m x 70 m

B Futbol Sahası: 96m x 64 m,

C Futbol Sahası: 25m x 45m

D Futbol Sahası: 20 m x 40 m

 

A & B sahalarda ışıklandırma sistemi, antrenman ekipmanları, taşınabilir kaleler, koşu pisti tribün hakem odaları, wc, kafeterya bulunurken, C ve D sahalarında ise yapay çim, istasyon çalışma sahası bulunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.