Rose Hotels'de "Yetenek Sizsiniz" Yarışması...

Kemer’de bulunan Rose Residence Beach Otel’de, departmanlarda çalışanlar arasında gerçekleştirilen "Yetenek Sizsiniz" yarışması büyük ilgi gördü. Yarışmada, otel müdürleri de Jüri üyeliği yaptı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rose Hotels'de "Yetenek Sizsiniz" Yarışması...

Halil ÖNCÜ-KEMER

Rose Hotels Sosyal Komitesi tarafından düzenlenen ve çeşitli departmanlardan  Personelin motivasyonunu yükseltmek amacıyla otel sosyal komitesi tarafından düzenlenen yarışmaya ilgi yüksek olurken, yarışmada otel müdürleri jüri üyesi oldu ve çalışanlar da hünerlerini şarkılar söyleyerek ve çeşitli taklitler yaparak gösterdiler. Yarışmada jüri üyeliklerini Ön büro Müdür Yardımcısı Gökhan Asyalı, Hauskepper Figen Yılmaz ve Operasyon Müdürü Muhammed Balmumcu yaptı. Etkinliğe Rose Hotels Genel Koordinatörü Yeliz Gül Ege, Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Tayyar Gül ile otel genel müdürü Namık Kemal Yalçınsu da katıldı.

 

Rose Hotels Genel Koordinatörü Yeliz Gül Ege yaptığı açıklamada, “ Öncelikle biz Rose Hotels olarak büyük bir aileyiz. Yoğun bir turizm sezonu yaşıyoruz. Çalışanlarımızın motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla, sosyal komitemizin hazırlamış olduğu çeşitli aktiviteler arasında yer alan “Yetenek Sizsiniz” yarışması ile farklı dakikalar yaşadık. Çalışanlarımız hünerlerini sergilediler, departman müdürlerimizden oluşan jürimiz dereceye girenleri tespit etti. Sosyal komitemiz tarafından hazırlanan ve çalışanlarımızın motivasyonunu yüksek tutacak bu gibi etkinlerimiz sürecek.” dedi.

 

Mutfak Bölümünde çalışan Müjdat Oğuz güzel sesi ile dikkat çekerek, jürinin büyük bir beğenisini kazanarak yarışmada birinci oldu. İkinciliği mutfaktan Ferhat Türkeş üçüncülüğü de Fatif Katırcı aldı. Yarışmaya Ön büro departmanından Ersin&Dinara birlikte birer şarkı söyleyerek katılırken, Ersin’in gitarı ve Dinara’nın da sesi büyük alkış aldı. Çamaşırhane’de çalışan Şirin Toprak’ın Seda Sayan taklidi, yiyecek içecek bölümünden Hatice Yücesoy karaoke şarkı ile dikkat çekerken, Müjdat Oğuz ise bir şarkı söyledi. Ayrıca animasyon bölümünden Fatih Katırcı, Mutfak bölümünden Ferhat Türkeş ve İbrahim Taş’da birbirinden güzel şarkılar söyleyerek hünerlerini sergilediler.

Yarışmada birinci olan Müjdat Oğuz plaket ve otel su sporlarından paraşüte binme, ikinci olan Ferhat Türkeş plaket ve Spa’dan yararlanma ve üçüncü olan Fatih Katıcı da plaket ile otelin balık gecesinde iki kişilik onur konuğu olma ödülü aldı. Yarışma sonrasında Rose Hotels kulüp dansı departman müdürleri ve çalışanları tarafından yapıldı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.