Rose Hotel'in konukları, bayramda Coşkun Sabah'la coşacak...

9 günlük Kurban Bayramı otelleri de harekete geçirdi. Kemer’de bulunan ve 12 ay açık olan Rose Residence Beach Otel’de de Kurban Bayramı nedeniyle Kurban Bayramı'na özel bir program hazırlandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rose Hotel'in konukları, bayramda Coşkun Sabah'la coşacak...

Halil Öncü-KEMER

 
13 Kasım ile 20 Kasım 2010 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerin yer alacağı Rose Residence Beach Otel’de 19 Kasım 2010 akşamı,  Coşkun Sabah sahne alacak. Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Tayyar Gül, Kurban Bayramı bedeniyle uzayan tatil süresince gelen konuklara  en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi. Kurban bayramı boyunca Rose Residence Beach Otel’de çeşitli etkinlikler düzenleneceğini ve 19 Kasım’da da Coşkun Sabah’ın sahne alacağını ifade eden Tayyar Gül, “ Kurban Bayramı tatili ile hafta sonu tatillerinin birleşmesi ile 9 günlük bir tatil oluştu.
 
Turizm sektörü bu tatilden oldukça memnun. Bu zaman zarfı içinde özellikle Kurban Bayramımın da içine alan 13 Kasım-20 Kasım tarihleri arasında otelimizde gelen konuklarımızın da tatillerini en güzel geçirmeleri ve unutulmaz bir tatil yaşamaları için programlar hazırladık. Bu günler içerisinde çocuklar için mini kulübümüzde aktivitelerin yanı sıra, restaurantlarımızda çok farklı menülerle hazırlanmış yemeklerimiz ve animasyonlarımız ile 19 Kasım 2010 günü de Coşkun Sabah’ın sahne alacağı unutulmaz bir gece ve diğer sürprizlerimiz ile misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.