Rixos The Palm Dubai'den yeni konsept

Misafirlerine ultra her şey dahil paket opsiyonunun konforunu sunan Rixos the Palm Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’nde farklı konseptlerde hizmet veren ilk lüks otel oldu.

31/12/2019 23:40
 Rixos The Palm Dubai'den yeni konsept

Misafirlerine ultra her şey dahil paket opsiyonunun konforunu sunan Rixos the Palm Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’nde farklı konseptlerde hizmet veren ilk lüks otel oldu. Yeni konsept ile misafirler, ultra her şey dahil konseptte konaklayabilecekleri gibi mevcut oda + kahvaltı ve yarım pansiyon paketlerini de ultra her şey dahil pakete yükselterek tesis genelinde hizmet veren 11 restoran ve barda, dünya mutfaklarından lezzetleri ve 70’i aşkın ithal içkiyi tadabilecekler.

Rixos Hotels tarafından sunulmaya başlayan ve büyük bir başarı grafiği yakalayan ultra herşey dahil hizmet konsepti kapsamında konuklar, hiçbir ekstra ücret ödemeden tesisteki tüm imkanlardan faydalanabilecekler.

Konuklar herhangi bir kısıtlama olmaksızın aşağıdaki yiyecek – içecek seçeneklerinden yararlanabilecekler:

-              A La Turca – tüm gün açık dünya mutfaklarından örnekler sunan restoran.

-              L’Olivo Ristorante – İtalyan a`la carte restoranı

-              Aegean – Akdeniz Mutfağı

-              L’Olivo Informale – 24 saat açık restoran

-              Patisserie Istanbul – Türk kahve evi

-              Highlights - havuzbaşı restaurant

-              THE BAR – İngiliz stili bar and lounge

-              Nargile – kahve ve nargile lounge

-              The Beach Shack – Türk  pop-up kafe

-              iChill - Plaj bar

-              L’Olivo Esclusivo – Süit misafirleri için özel VIP lounge

-              Tüm restoran ve barlarda sunulan eşsiz lezzetlerden ve içeceklerden limitsiz yararlanma imkanı

Dünya mutfaklarından enfes lezzetlere ek olarak misafirlere gün içerisinde ve akşamları sunulacak interaktif aktiviteler ve canlı müzik şovlarından oluşan yeni bir eğlence programı da tesis tarafından uygulamaya kondu. Pek çok ödül kazanan Rixy çocuk kulübü de her gün 09.00 - 22.00 saatleri arasında deneyimli gözetmenler eşliğinde ağırlanan çocuk misafirlerin, farklı aktivitelerle eğlenceli zaman geçirmelerini sağlayacak. 

“Dubai’de böyle bir hizmeti ziyaretçilere ve Dubailere sunan ilk tesis olmamız bizi çok heyecanlandırıyor.” diyen Rixos Otelleri Operasyonlardan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Erkan Yıldırım, “Herşey dahil konaklama sistemi popüler turizm destinasyonlarında oldukça yaygın olsa da, dünyanın bu bölümünde pek iyi bilinmiyor ve içinde bulunduğumuz coğrafyada bu konseptin çok tutulacağını tahmin ediyoruz. Daha da önemlisi bu konsept tamamıyla lüks odaklı ve uygulamaya koyduğumuz ultra herşey dahil sisteminin Dubai pazarını yeniden şekillendireceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.