Rixos Premium Bodrum, yeni sezonu yenilenen yüzüyle karşılıyor...

Rixos Premium Bodrum, yenilenen yüzüyle, tatilde en iyisini arayanların yine ilk tercihi olacak. Tüm odaların ve ortak alanların yeniden yaratıldığı Rixos Premium Bodrum, yıllardır klasikleşen kusursuz hizmet anlayışını benzersiz atmosferiyle birleştirerek alışkanlık yaratıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rixos Premium Bodrum, yeni sezonu yenilenen yüzüyle karşılıyor...

Rixos Premium Bodrum, yeni sezonu yenilenen mimarisiyle karşılıyor. Otelin tamamında oldukça geniş çaplı yapılan yenilenme çalışmaları, tüm odaları, villaları ve ortak alanları kapsıyor. Otelin daha girişinden itibaren konukları karşılayan ihtişam, tamamı yenilenen odalarda devam ediyor. Tüm banyoların büyütüldüğü, mobilya ve diğer tüm detayların yenilendiği odalarda, bilindik Rixos Premium Bodrum konforu daha da pekişmiş biçimde konuklarını karşılayacak.

Baştan sona yeniden tasarlanan lobi ve ana restoranda, altın varaklar, dev Helenistic cam tablolar ve özel el yapımı çiniler kullanıldı. SPA bölümünde ise tamamen yenilenen alanlarda; otantik hamam, dinlenme alanı, masaj ve terapi odaları kendilerini huzurun kollarına teslim etmek isteyenler için yeniden yaratıldı, ayrıca sadece odalar değil, özel villalar da metrekareleri büyütülerek yenilendi. Tüm peyzaj tasarımı eskisinden daha ihtişamlı şekilde yeniden yapılan Rixos Premium Bodrum, yenilenen yüzüyle Rixos kalitesi ve ayrıcalığını Bodrum’da yaşatmak isteyenlerin ilk tercihi olmaya devam edecek.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.