Rixos'a yeni CEO atandı...

Fettah Tamince'ye ait Rixos Hotels’in yeni CEO’su Kees Hartzuiker oldu. Rixos'un global büyüme vizyonu çerçevesinde göreve başlayan Hartzuiker, Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’ye doğrudan bağlı olarak çalışacak, 5 ülkedeki 12 tesise ve yaklaşık 6 bin kişiden oluşan Rixos ekibine liderlik edecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rixos'a yeni CEO atandı...

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, düşüncelerini “Sayın Hartzuiker’in üç kıtadaki yirmi dört yıllık uluslararası otel yönetimi tecrübesinden grubumuzun faydalanacağına eminim. Bu konudaki katkıları Rixos’un ileriye yönelik kurumsal gelişimi ve stratejik genişlemesi konusunda önemli bir rol oynayacaktır”  diyerek dile getirdi.

 

Rixos Grubu’na katılmadan önce Hilton Otelleri’nin Asya Bölgesi’nde Operasyondan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Hartzuiker görevi sürecinde mevcut otel portföyünü yönetmenin yanı sıra, Çin ve Hindistan gibi yükselen pazarlarda dahil olmak üzere Asya’ya yayılan projelerin hazırlanmasında yöneticilik görevi üstlendi.

 

Rixos’un son 10 yıldaki başarılarından ve kendini büyük bir marka haline dönüştürmesinden gerçekten etkilendiğini dile getiren Hartzuiker, “Başkanımızın güçlü vizyonu doğrultusunda şirketin uluslararası büyüme stratejisini sürdürme ve geliştirme imkanı bulmayı ve en iyi uluslararası Türk otel markasını oluşturmayı umut etmekteyim. Rixos’un mevcut konumunu güçlendirerek ileriye taşımak ve tesis sayısını arttırmak amacıyla yeni projeler üzerinde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir” dedi.

 

YENİ OTELLER GELİYOR

 

Rixos Hotels yakın gelecekte işletmeye açacağı tesislerle misafirlerine farklı bölgelerde ulaşmaya devam edeceğinin altını çizen Hartzuiker sözlerine şöyle devam etti:

 

"Libya Trablus’ta yeşil bitkiler ile kaplanmış bir binaya sahip olan ve ”Yaşayan Otel” olarak adlandırılan Rixos Al Nasr Forest, faaliyete geçecek. Rixos, Dubai’de Osmanlı teması ile inşa edilen tesisi Zabeel Saray by Rixos ve Türkmenistan’ın Aşkabat kentinde açacağı yeni tesisi ile Orta Doğu ve Orta Asya’da büyümeye devam ediyor. Antalya’nın Lara bölgesinde yer alan Rixos Lares de Nisan 2010 tarihinde misafirlerine kapılarını açacak. 2011’de açılması planlanan Bahrain’deki Rixos Marina West ve yine aynı yıl İstanbul’da tamamlanması planlanan Rixos Residences Bomonty en son gelişmeler arasında bulunuyor.”

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.