Radisson, Orta Avrupa'da Prize by Radisson markasıyla büyüyecek

Radisson Otel Grubu, başarılı ve ekonomik yüksek tasarım markası Prizeotel'in Prize by Radisson olarak yeniden markalandığını duyurdu. Şirket ayrıca, Almanya'daki önemli destinasyonlarda genişlemeyi hızlandıran ve Polonya'da pazara giriş yapan iki yeni Prize by Radisson otel anlaşmasını açıkladı.

17/09/2024 12:55
Radisson, Orta Avrupa'da Prize by Radisson markasıyla büyüyecek

Prizeotel'in Prize by Radisson olarak yeniden markalaşması, dinamik ve ekonomik yüksek tasarım markasını Grup'un temel değerleri ve “Yes I Can!” misafir deneyimiyle daha yakın bir uyum içinde hale getiriyor. Canlı ve taze tasarımıyla tanınan prizeotel markasının yeniden markalaşması, markanın orjinal kimliğinin eklektik karakterini koruyor. Prize by Radisson, modern yaşam, çalışma ve sosyal etkileşim için ideal olan parlak ve enerjik alanlar sunarak, ekonomik bir otelin maliyetinde benzersiz bir orta ölçekli yaşam tarzı deneyimi sunmaya devam ediyor.

Radisson Otel Grubu Küresel Geliştirme Başkanı Elie Younes konuyla ilgili olarak, "Prize by Radisson’un yeniden markalaşmasının ve genişlemesinin, markanın küresel erişimini artırmak ve misafirlerimizle sahiplerimizin uluslararası cazibesini yükseltmek açısından önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti" dedi.

Prizeotel, Prize by Radisson olarak yeniden markalaştı

Yeniden markalaşma hakkında yorum yapan Prize by Radisson Genel Müdürü Connor Ryterski de, “Prizeotel’in Prize by Radisson olarak yeniden markalaşması, büyüme stratejimizde önemli bir dönüm noktasını işaret ediyor. Bu adım, Prize by Radisson’un etkisini genişletirken, merkezi noktalarda gezginlere olağanüstü deneyimler sunma fırsatını da beraberinde getiriyor. Aynı zamanda,  uluslararası bir otel zincirine ait olmanın desteğini, ticari mükemmeliyetini ve güvenliğini de göstermekten heyecan duyuyoruz" diye konuştu.

Avrupa'nın önemli destinasyonlarında imzalanan bu iki anlaşma, Prize by Radisson'un tüm kontrat türlerinde, kiralanan, yönetilen ve franchise otellerde, heyecan verici genişleme planlarını doğruluyor ve her pazar için uygun çözümü sunduğunu gösteriyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.