Radisson Blu Bosphorus'un Yeni Müdürü Sonja Dive-Dahl...

Bratislava’dan (Slovakya) İstanbul’a gelen Dive-Dahl, Türkiye’ye Radisson Blu Bosphorus Hotel Genel Müdürü ve Türkiye & Gürcistan Bölge Direktörü olarak atandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Radisson Blu Bosphorus'un Yeni Müdürü Sonja Dive-Dahl...
İsveç asıllı Sonja Dive-Dahl, yeni görevinde Radisson Blu Bosphorus Hotel, Istanbul – Radisson Blu Conference & Airport Hotel, Sefakoy –  Radisson Blu Resort & Spa, Çeşme – Radisson Blu Hotel, Ankara olmak üzere Türkiye’deki bütün Radisson Blu otellerinden ve Gürcistan’daki Radisson Blu Iveria Hotel, Tblisi (Tiflis)’den sorumlu olacak.

Dive-Dahl, Radisson Blu Bosphorus Hotel’in genel müdürü olarak sorumlu olduğu bölgeyi İstanbul’dan yönetiyor olacak.

1987 yılından bu yana Rezidor bünyesinde çalışan Dive-Dahl, şirketin kıdemli yöneticilerinden. Yiyecek & İçecek departmanından başlayan uzun serüveni Genel Müdürlüğünü yaptığı Radisson Blu Hotel, Malmö (İsveç), Radisson Blu Grand Hotel, Sofia (Bulgaristan), Radisson Blu Hotel, Krakow (Polonya), Radisson Blu Carlton Hotel & Park Inn Hotel Danube, Bratislava (Slovakya) olmak üzere Avrupa’da birçok ülkede devam etti. 2007 yılında “Yılın İş Kadını” seçildiği Bratislava’dan İstanbul’a gelen başarılı yönetici  kendi deyimiyle “Asya’yı Avrupa’ya bağlayan bu seçkin şehirde ve dünyanın en büyülü ülkelerinden Türkiye’de” tecrübelerini pekiştirecek.

İsveç doğumlu Dive-Dahl eğitimini Cornell Üniversitesi’nde tamamladı. Aynı zamanda Rezidor Business School’da eğitmenlik ve koçluk yapıyor. İngilizce, İskandinav dilleri, Bulgarca ve Almanca bilen Dive Dahl, 2 çocuk sahibi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.