Prince Holding'ten çalışanlarının yaptığı eylem hakkında açıklama

Prince Holding, Antalya’nın gözde turizm merkezi Side’de faaliyet gösteren Euphoria Palm Beach Resort çalışanlarının yaptığı eylem hakkında açıklama yaptı.

27/08/2024 14:07
Prince Holding'ten çalışanlarının yaptığı eylem hakkında açıklama

 

Prince Holding, Antalya’nın gözde turizm merkezi Side’de faaliyet gösteren Euphoria Palm Beach Resort çalışanlarının yaptığı eylem hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, “Ana partnerimiz MP Türkiye’nin konkordato ilan etmesi nedeniyle maaş ödemelerinde bir haftalık gecikme yaşanmıştır. Çalışanlarımızın maaşlarının yanı sıra yüzde 5 de ek ödeme gerçekleştirdik" denildi.

Prince Holding’ten yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Prince Holding olarak farklı sektörlerde uzun yıllardır elde ettiğimiz başarılarla dolu yolculuğumuzda önemli bir dönüm noktasına gelmiş bulunmaktayız. Prince Group olarak başladığımız bu yolculuk, artık Prince Holding adı altında daha da güçlenerek devam ediyor. Bu dönüşüm, bizi hem ulusal hem de uluslararası arenada daha stratejik, esnek ve güçlü bir konuma taşıyor.

Prince Holding çatısı altında, markalarımızın başarılarını daha da ileriye taşımayı ve sektördeki köklü deneyimimizi yenilikçi vizyonumuzla birleştirerek geleceğe güvenle adım atmayı hedefliyoruz. Yeni dönemde, sadece büyümekle kalmayacak, aynı zamanda bu büyümeyi sürdürülebilir hale getirerek, inovasyon, teknoloji ve insan kaynağına yaptığımız yatırımlarla başarılarımızı pekiştireceğiz. Prince Holding olarak, yalnızca iş dünyasında değil, topluma katkı sağlayacak projelerimizle de fark yaratmaya devam edeceğiz.

Ancak unutulmamalıdır ki turizm sektörü çok kırılgan olmasının yanı sıra en küçük kriz ve sorunlardan çok çabuk etkilenmektedir. Turizmciler olarak sektörde sağlıklı bir şekilde büyümenin yanı sıra ne zaman ve nasıl geleceği belli olmayan krizlerle de mücadele etmek durumundayız.

Son günlerde de şirketimizle ilgili kamuoyunda maaş ödemeleri konusunda bazı yanlış bilgilendirmeler yer almaktadır. Bu nedenle, doğru bilgileri paylaşma gereği duyuyoruz. Şirketimiz ile ticari ilişkisi bulunan ve uluslararası düzeyde faaliyet gösteren ‘FTI Group’ isimli Almanya turizm grubunun iflasını açıklaması, adı geçen şirketin Türkiye’de faaliyet gösteren bağlantılı turizm ve acente şirketlerinden MP Türkiye Turizm A.Ş. isimli şirketinin konkordato ilan etmesi sebebi ile temmuz ayına ilişkin maaş ödemelerimizde iddia edildiği gibi 45 günlük bir gecikme söz konusu değildir. Maaş ödemeleri yaklaşık 1 haftalık bir gecikme yaşanmıştır. Bu gecikme nedeniyle çalışanlarımızın mağdur olmamaları için maaşlarının yanı sıra %5 ek ödeme yapılmıştır.

Şu an tüm misafirlerimiz otelimizdeki konaklamalarına devam etmekte olup, personellerimiz de tam kadro kendilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Şirketimiz, çalışanlarımızın haklarını koruma konusunda son derece titiz davranmakta ve maaş ödemeleri konusunda herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli tüm önlemleri almaktadır. Yeni yapımız, bize hızla değişen dünyada rekabet avantajı sağlarken, çalışanlarımızın gelişimine ve refahına büyük önem vermeye devam edeceğiz. Birlikten doğan güçle, birlikte daha güçlü ve gelecekte daha başarılı olmak için kararlılıkla ilerleyeceğiz.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.